Digidexo.com

Hvordan spore vekttap med Diabetes

Hvordan spore vekttap med Diabetes


Mer enn de fleste, personer med diabetes sliter med vektkontroll for optimal helse. Riktig vekt hjelper kroppen prosessen insulin, hormonet kroppen trenger for å bryte ned sukker. Ulike matvarer påvirker blodsukkeret forskjellig, kalles glykemisk indeks. Diabetikere trenger for å planlegge sine dietter, slik at glykemisk indeks forblir i lav til moderat rekkevidde. I tillegg bør de spre disse matvarene ut jevnt utover dagen for optimal metabolisme. Hvis du trenger å gå ned i vekt, bør du ikke ofre god ernæring og unngå ubalanserte blod sukker.

Bruksanvisning

Last ned og skriv ut et vekttap diagram. (Se Resources.)

Rengjør skap. Bli kvitt junk food, altfor bearbeidet mat og mat med for mye sukker og salt. Følg nøye med drikke; de ofte inneholder masse sukker og skjulte kalorier som kan sabotere det beste av dietter.

Stock opp på ferske grønnsaker og frukt, hele korn og magert kjøtt, særlig fisk. Husk å inkludere sunn snacks for å holde blodet sukker i balanse mellom måltidene.

Brenn flere kalorier gjennom trening. Trening hjelper deg å miste vekt og toner musklene, som fortsetter å brenne kalorier selv etter at du er ferdig med det arbeidet ut. I tillegg hjelper trening utjevne systemets insulin produksjon. Selv en 20-minutters spasertur kan starte deg på veien mot økt fitness.

Vei deg en gang i uken, i morgen. Du veier mindre i morgen. Daglige vektkontroll ofte frustrere folk, som kanskje ikke er i stand til å se konsekvent fremgang. Leger anbefaler vanligvis å miste en til to pounds en uke som du utvikler en ny, sunn livsstil.

Skriv din vekt på diagrammet slik at du kan se din fremgang hver uke.

Finn et støttesystem. Flere programmer, som Weight Watchers, nutrisystem Jenny Craig og, tilby konkret hjelp for diabetiker vekttap. Support oppfordrer deg når du har en røff dag, eller når du ikke ser betydelig fremgang for en uke eller to. På samme tid, kan du støtte andre som de jobber mot sine vekt-tap mål.