Digidexo.com

Slik refill en Activated Carbon Scrubber for Lukt fjerning

Et aktivt kullfilter brukes innen en luft scrubber enhet stadig sykluser lufte gjennom karbon finnes, fjerne lukt forårsaket av vanlig husholdning, kontor eller industrielle kilder. Karbonet i filteret fungerer som en svamp, fangst forurensninger som forårsaker lukt, fra vanlige kjæledyr dander til små nivåer av plantevernmidler. Et typisk filter varer i år om gangen, men til slutt karbonet blir mindre effektiv. Heldigvis, endre en gammel kullfilteret er en enkel prosess.

Bruksanvisning

•  Åpne filterkammer av aktivert karbon scrubber ved å fjerne Phillips-skruer som fester kammerdekselet på plass og deretter løfte dekselet gratis. Fjern pakningen som omgir filteret.

Rull filter arket som følger med nytt filter i et rør med en stor nok diameter til å passe mellom carbon canister og HEPA-filteret i kammeret. Skyver glideren filterarket inn i skrubberen beholderen i sentrum av filteret mellom karbonet og filterarket HEPA-filteret i sentrum av beholderen.

Trekk HEPA filter fra sentrum av beholderen og sett den til side for retur etter bytte av kullfilter. Trekk den gamle carbon canister fra filterkammeret og sett den til side for avhending.

Løft filterglidebryteren bladet oppover, clearing mellom 3 og 6 inches av arket fra toppen av filterkammeret. Åpne rullet opp arket litt på toppen for å skape en trakt med diameter arket blir mindre etter hvert som det kommer inn i filterkammeret.

Rull den nye kullfilteret inn i et rør liten nok til å passe i scrubber-beholderen. Skyv den nye kullfilteret inn i kammeret ved hjelp av kanalisert filter ført som en guide til filter hviler på kammeret bunnen. Justere diameteren av filteret slik at den hviler mot kammerveggene. Plasser kanaliseres filterarket inne i den indre diameteren til kullfilteret, og skyver HEPA-filteret på plass. Løft filterlaget fri for beholderen. Sett på plass og feste filterkammeret deksel for å fullføre aktivert karbon påfyllingsprosessen.