Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Lipo 6

Hvordan å miste vekt med Lipo 6


Når det kommer til Ardenneroffensiven, kan det virke som en uendelig kamp. Hver gang du begynner å miste de pesky pounds, går du av kostholdet ditt, og de plutselig komme rett tilbake på. Tast vekttap kosttilskudd som Lipo 6 som hjelper hoppe starte stoffskiftet slik at fettet smelter bort. Her er hvordan du bruker den til å få dine vekttap mål.

Bruksanvisning

Ingest to kapsler 30 minutter før måltidet frokost og følge med to kapsler om tidlig ettermiddag. Kontroller at du tar kapslene med et glass vann. Også, ikke ta kapslene innen 6 timer når du planlegger å sove. Det bør bemerkes at for de første to dagene av å ta Lipo 6, bør du bare ta to piller per dag (en om morgenen og en på ettermiddagen).

Kick starte vekttap med et treningsprogram som omfatter både vekttrening og cardio trening. Å se de beste resultatene du trenger for å hjelpe kroppen i å smelte fettet bort av sykling, løping, svømming, å ta en aerobic klasse eller gjør annen cardio trening av ditt valg. Kombiner det med en toning program som fungerer store muskelgrupper inklusive dine brystmusklene (bryst), biceps og triceps (armer), lats (rygg), ben og selvfølgelig mage (mage.) Hvis du finner ut at du ikke har så mye tid til å vie en komplett trening på daglig basis, alternativ cardio en dag og styrketrening neste. Etter 6 dager, ta 2 dager fri for å la kroppen krefter.

Begrense din diett for å hjelpe deg å miste vekt. Mens Lipo 6 bidrar til å brenne fett og øke stoffskiftet, må du gjøre din del også med kostholdet ditt for at Lipo 6 for å være effektive. En god tommelfingerregel er å telle kalorier for en uke (uten juks) og deretter redusere den kaloriinntaket med 15 prosent den følgende uken som du begynner å bruke Lipo 6. Deretter hoppe på vekten og se om du gjør den ønskede fremdriften .

Hint

  • Snarere enn å spise tre måltider, spise seks mindre måltider. Dette vil bidra til å hoppe starte stoffskiftet som det vil være å bli matet omtrent hver 2 1/2 mens du er våken i løpet av dagen.
  • Hvis du har begrenset diett og har massive sult smerter, spise et stykke frukt eller en grønnsak salat med en lett dressing. Ingen har noen gang hatt å gå ned i vekt fordi de spiste for mange epler. The fiber i frukt og grønnsaker vil gi deg som fornøyd følelse.
  • Ikke ta Lipo 6 hvis du er under 18 eller er gravid eller ammende. Også ikke forbruke ekstra koffein produkter. Og ikke overskride anbefalt dose av fire piller innen en dag. For en fullstendig liste over advarsler, se side etiketten på flasken.
  • Alltid konsultere en lege før du starter en ny treningsøkt rutine. Sørg for at du nevner dine planer om å ta Lipo 6 som en del av din vekttap rutine.