Digidexo.com

Riktig kosthold for Revmatoid Artritt

Ifølge Artritt Foundation, er et riktig kosthold viktig for dem som lider med revmatoid artritt. En av de viktigste faktorene er at mennesker som er rammet av denne sykdommen bør opprettholde sin idealvekt.

Eating

Du bør strebe etter balanse i kostholdet og spise rikelig med grønnsaker, frukt og korn. Det er også viktig å ta i bare moderate mengder av sukker og salt. På samme tid, begrense forbruket av fett og kolesterol. Spise mat høy i fiber er viktig og bidrar til å forhindre eller minimere smerter hos noen pasienter med revmatoid artritt. En grunn er fordi fiber fyller en person opp og på færre kalorier. Dette holder en person fra overspising og økende vekt. Fiber er også stor for dine indre organer. Det vil plukke opp de inflammatoriske giftstoffer og hormoner som forverre leddgikt og deretter bærer dem ut av systemet. Spise mat som er høy i omega-3 bidrar til å redusere revmatoid-leddgikt smerte. Man bør prøve å få minst to teskjeer hver dag for en sunn dose. Hvis du ikke kan spise nok mat med disse omega-3 fettsyrer, og deretter prøver å ta dem i et supplement former. Faktisk, å ta multivitamin / mineraltilskudd sikre får et daglig behov av nødvendige vitaminer og mineraler er normalt anbefales. Men før du endrer din diett i noen drastisk måte, er det alltid best å konsultere legen din.

Drikking

Drikk rikelig med vann. Hydration er en viktig faktor i å hjelpe forebygge leddgikt. Det holder leddene fuktig, slik at du kan bevege seg mer jevnt. Den anbefalte mengden av vann er 72 til 96 gram hver dag. Som en pasient med revmatoid artritt, men du bør begrense inntaket av alkohol.

Matallergi

Ifølge Artritt dag fra Arthritis Foundation, en studie fra forskere ved Universitetet i Oslo, har Norge vist det kan være en sammenheng mellom visse matvarer og hvordan det påvirker leddgikt pasienter. Denne undersøkelsen ble anvendt for å teste de matvare antistoffer i en pasients tarmen i stedet for blodet. Selv om denne studien er i den innledende fasen, anbefales det, i mellomtiden, for å holde en daglig matdagbok for å se hvilke matvarer allergier du måtte ha. Når du føler at du har funnet en spesiell mat som forårsaker leddene å bli enda stivere, og deretter prøve å eliminere denne maten fra kostholdet ditt.