Digidexo.com

Herbal Healing for Leg Hevelse

Hovne ben er forårsaket av overflødig væske i bena og kan være et symptom på ulike forhold, for eksempel åreknuter, hormonelle ubalanser, vitaminmangel eller nyresykdom. Motta en spesifikk diagnose om hovne ben er ideelt, men mange urte behandlinger kan bringe lettelse over tid.

Slippery Elm Salve

Lag en salve lim ut av glatte alm å avlaste hovne ben forårsaket av en skade. Slippery Elm har naturlige helbredende stoffer som kan lette hevelse og betennelse. Ta 1 ts. av pulverisert glatt alm og bland med akkurat nok vann til å danne en tykk pasta. Påfør lim til en ren klut. Brett kluten over lime og gjelder for det berørte området. For å unngå snagging hår, påfør et tynt lag med olivenolje til siden av kluten berøre huden.

Diuretika

Hovne ben kan være forårsaket av ødem, hevelse av bløtvevet fra en ansamling av vannaktig blodceller. Diuretika vil lette leg hevelse forårsaket av ødem ved å bli kvitt kroppen for overflødig vann. Ta løvetann urtete som et vanndrivende for sin rike kalium. Diuretika flush kalium ut av kroppen, så tar løvetann vil skylle systemet samt levere nødvendig kalium. Brygge 2 ss. løvetann urt i 1 kopp vann. Ta 300 mg brennesle ekstrakt som et vanndrivende for de samme resultatene.

Hestekastanje

Prøv hestekastanje som en eksperimentell behandling for å redusere leg størrelse, smerter, hevelse og kløe. Hestekastanje gjør blodårene mer elastiske og letter smerten av hovne ben. Ta 300 mg av hest kastanje kapsler hver 12. time i inntil 12 dager. Ikke ta disse kosttilskudd hvis du har mutter allergier eller hvis hestekastanje er ubehandlet.

Gotu kola

Gotu kola stabiliserer vevet som omgir beinet årer, og bringer mer oksygen til blodårene. Ta gotu kola å øke leg sirkulasjonen, redusere hevelse og lette smerter. Ta 60-120 mgs av gotu kola liposomoppløsninger tabletter eller kapsler daglig.