Digidexo.com

Homeopatisk middel for nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte er en smerte som vanligvis damper fra en underliggende tilstand som diabetes, toksin eksponering, HIV, underernæring eller Carpal Tunnel Syndrome. Denne tilstanden kan være ledsaget av symptomer på nummenhet, skarpe smerter, muskeltretthet, sløvhet eller brenning. Det er flere homeopatiske midler for å behandle denne tilstanden.

Homøopatisk

Det finnes flere forskjellige typer nevropatisk smerte som du kan oppleve. Det beste er å identifisere dine symptomer og velger riktig middel.

Hvis du har en skyting smerte, prikking, svie, nummenhet og hevelse i hender og føtter vil du trenger Aconitum å lindre disse symptomene. Belladonna brukes for skyting smerter i hoften, ryggen og lårene. Når denne behandlingen er nødvendig vil du oppleve plutselige smerter og rødhet i disse områdene.

Cantharsis er et rettsmiddel som vil avlaste smerter i fotsålene. Dette homepathic rette kan brukes til å redusere eventuelle brennende eller prikkende følelse som kan oppstå. Hvis du opplever smerte eller brenning i skuldrene må du Fer Phos å lindre denne smerten. Disse symptomene kan være ledsaget av hevelse i hendene. Unn muskelkramper eller muskelkramper med Mag Phos. Hypericum er et homøopatisk middel for å lindre nervesmerter. Smerter i fingre, tær og lemmer er tegn på at du trenger denne behandlingen.

Advarsel

Spør alltid legen din før du tar homøopatiske midler for å sikre at du har riktig dosering for din symptom. Det er best å behandle årsaken til nevropatisk smerte og ikke bare symptomet. Legen din vil gi deg råd om den beste måten å innlemme homøopatiske midler med din nåværende form for behandling for noen relatert tilstand.

Unngå bruk av homøopatiske midler i 30 minutter etter å ha spist. Det er best å unngå kaffe, mint eller mint tannkrem når du tar homeopatiske medisiner for nevropatisk smerte. Disse elementene kan redusere effekten av visse rettsmidler.

Urter og Næringsstoffer

Skullcap er et middel som brukes for å roe nervesystemet. Tilsett 15 dråper av dette næringsstoffet til en 8-oz.glass vann, i en tidsplan for seks ganger per dag for å redusere nevropatisk smerte. Du kan også ta 100 milligram (MGS) av vitamin B-6 med den anbefalte dosen av vitamin B-kompleks for å lindre denne smerten. En to ganger daglig dose på 800 mg av Magnesium vil bidra til å jevne og roe nervesystemet.