Digidexo.com

Hare Traction Splint Instruksjoner

Hare Traction Splint Instruksjoner


En brukket femur er et medisinsk nødstilfelle. Som den lengste og sterkeste ben i kroppen, har femur også den største blodtilførsel, og en fraktur kan resultere i betydelig blodtap. Når et brudd opptrer, de store muskler som omgir femur ofte kontrakten, som fører til forskyvning av de brutte ender av benet og gjør benet vises kortere. Når dette skjer, en Hare Traction Splint, som krever to personer til å søke, kan brukes til å gi trekkraft å omstille benet og å immobilisere beinet under transport til sykehus.

Bruksanvisning

•  Kontroller distal puls nær hælen på den skadde beinet. Mål Hare Traction Splint mot pasientens uskadde beinet og justere det, så det kommer fra toppen av bekkenet til flere inches forbi hælen. Låse splint sikkert på plass og åpne alle stroppene.

Legg Hare ved siden av den skadde benet og plasser den, så toppen av splint er på toppen av bekkenet, og det er to stropper over og under kneet. Påfør ankelen stikk ved å skyve ankelen stroppen under pasientens hæl og på kryss og tvers stroppene, slik at de danner en "X" over toppen av foten. De tre "D" ringer på ankelen stroppen skal alle være sammen.

Grip pasientens fot med begge hender, en under ankelen på hælen og den andre på toppen av foten over ankelen stroppen. Påfør manuell trekkraft ved å forsiktig løfte og trekke foten mot deg. Sakte vri foten i riktig posisjon hvis det tærne ikke peker rett opp. Ikke slipp trekkraft til Hare er helt søkt.

Løft beinet høyt nok til at en assistent kan skyve Hare på plass under. Opprettholde trekkraft i beinet mens assistenten trygt posisjonerer toppen av Hare mot toppen av hoftebenet. Senk benet inn i holderen av splint (ikke la gå), så assistenten kan sikre kjønnshår stroppen høyt oppe på låret.

Skyv "D" ringer på ankelen stroppen over kroken på drivmekanismen og stram trekkraft troppen til den skadde benet er omtrent samme lengde som den uskadde beinet.

Fest Hare stropper, arbeider fra ankelen til låret. Ikke sikre en stropp om det er direkte over bruddstedet, og ikke sikre en reim hvis den ikke passer. Når stroppene er sikre, kan den personen som holder beinet for trekkraft forsiktig løsne den.

Kontroller distal puls igjen for å sikre stroppene er ikke forstyrrer sirkulasjonen. Sikre pasienten og Hare til en bakplate eller kull, og pass på at splinten er støttet.

Tips og advarsler

  • Hvis pasienten er ustabil og må transporteres raskt, splint den skadde beinet mot uskadde en i stedet for å bruke Hare.
  • Hare Traction splinter bør bare brukes av utdannet akuttmedisinske servicepersonell.
  • Ikke bruk Hare Traction Splint hvis bein er utstående; eksponerte ben bør ikke bli trukket tilbake inn i en fraktur.
  • Det er viktig å merke seg at når Hare blir brukt, må det være en person som holder beinet og gir manuell trekkraft til enhver tid inntil splint er fullt sikret.