Digidexo.com

Alternative behandlinger for migrene hodepine

Migrene hodepine påvirke over 20 millioner amerikanere hvert år. Mens noen migrene er kortvarige, andre kan vare i dager og involvere ødeleggende smerte. Mange bruker reseptbelagte medisiner for å komme seg fra migreneanfall, men andre ønsker mer alternative behandlinger. Les videre for å lære mer om alternative behandlinger for migrene.

Akupunktur

Besøk en lisensiert akupunktør. Akupunktur bruker fine nåler i bestemte kroppen energi poeng å redusere smerter og betennelser og gjenopprette normale kroppsprosesser. Ifølge en italiensk studie publisert i Journal of tradisjonell kinesisk medisin, kan regelmessige besøk til akupunktør bidra til å redusere hyppighet, varighet og smertenivå av migreneanfall. Akupunktur har vært brukt til å behandle en rekke plager for tusenvis av år, så det kan være verdt et forsøk.

Chiropractic

Ta kontakt med en kiropraktor dyktig i behandling av migrene. Mange migrenepasienter sverger til vanlig chiropractic omsorg som et middel minskende migrene smerte. Kiropraktorer fungerer ved omstilling leddene i ryggraden for å redusere smerter og betennelser. I en studie publisert i "Journal of manipulerende og Fysiologiske Therapeutics," én av fem pasienter i chiropractic omsorg gruppe rapporterte en 90 prosent reduksjon i migrene, mens nesten halvparten sa at de opplevde en betydelig reduksjon i migrene alvorlighetsgrad.

Hjem Rettsmidler

Prøv å lette din smerte hjemme. Flere over-the-counter smerte lindring rettsmidler er tilgjengelige, og kan faktisk hjelpe. BeKool pads er innovative kjøle pads som du holder deg til pannen som et kaldt omslag, for å hjelpe lindre smerte. Kosttilskudd noen ganger også hjelpe. Feverfew blad er tenkt å bidra til å forhindre muskelkramper i hodet oppstår. Butterbur roten har også anti-muskelspasmer egenskaper, samt anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper også. Og for de som tror på gut-hjerne migrene tilkobling, ulike produkter rettet mot å hjelpe berolige fordøyelseskanalen er tilgjengelige, for eksempel Alltid Vel stiftelse Formula. Systemiske fordøyelsesenzymer er tenkt å jobbe med det samme premiss.