Digidexo.com

Hvordan hjelpe noen med klinisk depresjon

Hvis du kjenner noen som lider med klinisk depresjon, så vet du hvor viktig det er å hjelpe ham så mye som du er i stand til. Det kan være vanskelig å hjelpe en person med depresjon hvis han ikke er åpen for å motta den hjelpen, men heldigvis finnes det andre måter å støtte og låne en hånd til en alvorlig deprimert person. Her er noen måter å hjelpe noen med klinisk depresjon.

Bruksanvisning

Se morsomme filmer. Hvis du er nær nok til den deprimerte personen til å se filmer med ham, prøver å sette på noen ekstremt morsomme filmer. Prøv å finne Charlie Chaplin filmer fordi de er kjent for å forårsake utbrudd av latter. Du ønsker å prøve å se filmer som vil føre til faktiske latter fordi ler frigjør endorfiner i hjernen som kan lette depresjoner og gjøre den lidende føler seg bedre. Hvis vennen din nekter å se en film, prøve å finne en morsom bok å lese for ham høyt. Noen måte som kan gjøre ham le vil bidra til å bryte gjennom skyen av depresjon.

Tilby mørk sjokolade. Mørk sjokolade frigjør også endorfiner i hjernen, noe som løfter humøret og løfter åndene. Prøv å finne en sjokolade som er minst 60% kakao, slik at det kan gi den mest nytte for personen som lider av depresjon. Du kan finne flavored og spesial sjokolade online eller på kjøpesentre.

Be med makt. Bønn er kjent for å være helbredende, uansett hvilken tro den kommer fra. Be så mye du kan og så dypt du kan, med fokus på å se din venn glad, ler og sunn. Prøv å unngå å se bilder av din venn trist eller deprimert, eller verre. Bare fokusere på hva du ønsker å se skjer med din venn som lider av depresjon, og virkelig prøve å gjøre det bildet pinne i tankene dine. Be og visualisere så ofte du kan.

Call for hjelp. Hvis din deprimert venn synes uoppnåelig, og du er redd for at han kan skade seg selv, ringe etter hjelp. Det er mange selvmords varme linjer tilgjengelig på de fleste områder som kan hjelpe deg å få din venn til en mental støtte anlegget. Hvis du har problemer med å finne en av disse varme linjer, ring 911. Det er bedre å ringe etter hjelp når du er usikker på om det er nødvendig enn å angrer ikke etter å ha kalt.