Digidexo.com

Hvordan ta Nevada Diet Supplements

Hvordan ta Nevada Diet Supplements


Nevada Diet Supplements, som vanligvis forkortet til NV Diet Supplement, er et vekttap pille. Ifølge eVitamins.com, er pillen fremmes av Carmen Electra som en måte å øke energi, gå ned i vekt og gjøre hår, hud og negler ser sunnere. Poenget med supplement er vekttap, men det er ikke for alle.

Bruksanvisning

•  Snakk med en lege før du tar supplement. NV slankepiller inneholder koffein og de er ikke anbefalt for alle med høyt blodtrykk, diabetes, angst, hjerteproblemer, glaukom eller osteoporose. Alle som tar medisiner bør snakke med en lege om potensielle legemiddelinteraksjoner, selv om de bare ta over-the-counter medisiner.

Ta en kapsel om morgenen, før frokost, med åtte gram vann. Aldri ta pillen på full mage. Vent med å spise, etter å ha tatt pillen.

Ta en ekstra pille seks timer etter den første. Igjen, drikke åtte gram vann og ta pillen på tom mage. Bare ta to piller i løpet av 24 timer.

Nedre kaloriinntak og legge trening, for de beste vekttap resultater.

Hint

  • Ikke ta slankepille mens de er gravide eller ammende. Det er høy i koffein og ikke foreslått for gravide eller ammende et spedbarn.
  • Ikke ta pillen hvis allergisk mot soya eller sjokolade.
  • Begrens koffeinholdige drikker. En pille inneholder samme koffein som to kopper med kaffe, som gir energi gjennom hele dagen.
  • Slutter å ta pillene hvis det er svimmelhet, kvalme, hodepine, brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, eller noen rare reaksjoner oppstå.