Digidexo.com

Hvordan finne den beste kur for fotsopp

Hvordan finne den beste kur for fotsopp


Fotsopp kan påvirke deg på mange måter. Det gjør føttene føler at de er i brann, stadig kløe og kan være nede til høyre pinlig. Det finnes noen måter å kurere denne soppen, avhengig av alvorlighetsgraden.

Bruksanvisning

•  Det første trinnet i herding fotsopp er å vite hva som forårsaker det. Fotsopp er faktisk en sopp. Det er forårsaket av en Overføringen eller en tilpasning av sopp. Det kan være forårsaket av ikke å tørke føttene riktig, eller kanskje du plukket den opp av av et flislagt gulv.

Vask føttene! Vask føttene på en daglig basis. Du kan selv ønsker å vaske dem to ganger om dagen. Bruk antibakteriell såpe for å avverge eventuelle bakterier. Du kan også suge føttene i en liten mengde av blekemiddel blandet med vann, en gang om dagen.

Tørk dem godt. Sørg for at føttene er helt tørre før du setter på sokker eller sko. Sopp trives i en fuktighetsrikt miljø. Dette er vanligvis hva som forårsaker de fleste tilfeller av fotsopp. Ikke tørker føttene, med tillegg av svette, er en sopp 'paradis.

Unn den nåværende tilstanden. Behandl soppen med anti-fungal krem. Dette vil bidra til å befri den nåværende tilstand av fotsopp. Bare husk, du må vite hvordan du fikk sopp, fordi hvis du behandle det uten å vite, kan du se det igjen.