Digidexo.com

High-fiber flytende dietter

De fleste løselige eller uløselige fibre er vanskelige å slå inn i væsker for en fiber diett, som de er konstant i Barleys, havre og belgfrukter. Det er imidlertid en stor mengde av fiber i mange frukter og grønnsaker som kan blandes inn i en høy-fiber flytende diett. Dette vil hjelpe deg ikke bare å gå ned i vekt, men å rense tarmen og kolon av hva de har å bære. Før du går på noen diett, sjekk med din lege eller ernæringsfysiolog.

Grønnsaker

Det er et bredt utvalg av grønnsaker som er utrolig høy i fiber, men ikke nødvendigvis er svært velsmakende når det gjelder å ta dem inn i juice. Men noen kan lages i en blender, som brokkoli juice og gulrot juice. Ved å sette disse friske grønnsaker gjennom en juicer, kan en shake gjøres, som ikke nødvendigvis vil være høyt på smak, men svært høyt på fiber. En shake bør inntas om morgenen og om kvelden, med andre, mer velsmakende shakes i mellom. Masseproduserte grønnsaker juice er også høy i fiber, men har spor sukker og andre ingredienser som du kanskje ikke vil ha i kostholdet ditt, så les etikettene før du drikker dem.

Frukt

Frukt er mest sannsynlig den mer akseptabel måte å gå når det kommer til et strengt fiber flytende diett, som de er søtere og lettere å drikke i flytende form. Noen av fruktene med de høyeste konsentrasjonene av fiber er epler, bananer, bær, appelsiner, bananer og, selvfølgelig, den beryktede sviske. Smoothies eller andre rister kan være laget av disse juice, eller kan være hadde på egen hånd. Muttere som er høy i både fiber og protein, som cashew, kan også blandes inn for å danne en mer næringsrikt måltid under høyt fiber flytende diett, som drikkevann fruktjuice alene ikke er ernæringsmessig balansert eller friske over en lang tidsperiode.

Supper

Supper med grønnsaker høy i fiber er også en fin måte å gå på high-fiber flytende diett. Linsesuppe, poteter og sukkererter eller bønner alle vil blande sammen for å lage en solid suppe som er rik på fiber innhold. Alle bønner er en utmerket kilde til fiber som vil bidra til å tømme tarmen og hjelpe deg å miste vekt. Selv suppen du lager suppen vil ha en viss mengde fiber i det og vil forbli lav fett. Supper er en utmerket måte å ha en ekte måltid i mellom høy fiber frukt og grønnsaker rister.