Digidexo.com

Den beste måten å rense kroppen

Kroppen er et selvrensende og selvhelbredende mekanisme. Men noen ganger kroppen trenger litt hjelp med ekstra rensing eller avrusning. Det er tider når de giftstoffer, avfall og skrot samler seg og overbelaste kroppens egne rengjørings evner. Dette er den beste tiden å avgifte kroppen for å få de ulike organer og prosesser som kjører mer effektivt. Mens noen leger tror at rensing av kroppen er unødvendig, det er mange alternative healere som forsvarer en total body rens med jevne mellomrom for optimal helse.

Tenk Fasting

Fasting er en av de beste måtene å avgifte kroppen, ifølge mange alternative utøvere. Patricia Bragg, Ph.D. i sin artikkel "Fasting for Detox" på Pure Inside Out nettsteder, skriver: "Under en rask, energi kanaliseres vekk fra fordøyelsessystemet, siden det ikke er mat å mobilisere det, mot stoffskiftet og immunsystem." Fasting også brenner fett. Uten mat inn i kroppen, blir fettreservene brukes til energi. Bragg foreslår en to- eller tre-dagers faste. Noe lengre og uten medisinsk tilsyn kan være farlig. Det finnes mange forskjellige måter å fort så er det viktig å få råd fra en profesjonell holistisk lege som har kunnskap om faster.

Drikke rikelig med væske

Væsker skylle ut kroppen. Vannet er i stand til å vaske bort eventuelle skadelige stoffer i kroppen. Sunne væsker som vann og juice er gode væsker for kroppen. Frukt- eller grønnsaksjuice nære kroppen og bidra til å skape væske kroppen trenger som blod, galle, svette og tårer. The Mayo Clinic i sin artikkel "forstoppelse" rapporterer at mengden av væske en person trenger avhenger av vekt, høyde, kjønn og fysisk aktivitetsnivå. Andre eksperter, som American Dietetic Association, foreslår et daglig inntak av minst 64 gram væske.

Trener jevnlig

Trening bidrar til å fjerne giftstoffer fra alle områder av kroppen. The Mayo Clinic i sin artikkelserie kalt "Healthy Lifestyle," rapporterer at trener "stimulerer tarmaktivitet." Fysisk aktivitet hjelper renselsesprosess i fordøyelsessystemet. En av de mange fordelene ved trening er at det bidrar til å rense kroppen ved å brenne fett der giftstoffer lagres. Prøv å trene hver dag, selv det du bare gå. Begynn sakte med en øvelse diett hvis du har vært stillesittende en stund. Oppsøk lege hvis du har helseproblemer.