Digidexo.com

Hvordan kan du sammenligne jeg personlig medisinsk Alarmer?

Hvordan kan du sammenligne jeg personlig medisinsk Alarmer?


En senior medisinsk alarm består av to deler: en nødknapp, som personen bærer som en del av et armbånd eller en kjede, og en kommunikasjonsenhet, som er festet til telefonen. Når personen skyver knappen, en operatør fra kundesenteret taler gjennom kommunikasjonsenhet for å konstatere situasjonen, tilbyr hjelp og kontakter de mest aktuelle respondere. En medisinsk alarm enhet kan tillate en eldre person å forbli uavhengig, fordi hjelpen er alltid tilgjengelig ved å trykke på en knapp. Når du velger en medisinsk alarm enhet, er det flere punkter du bør vurdere.

Bruksanvisning

Ring og spør for litteratur om to eller tre medisinsk alarmsystemer. En sosialarbeider på det lokale sykehuset, hopsice, eller Alzheimers Association skal kunne gi deg navnene på noen medisinsk alarmleverandører. Hvis du ikke ønsker å vente på trykt litteratur for å komme i posten, kan du enkelt finne informasjon om ulike personlige medisinske alarmer online.

Sammenlign kostnader. De fleste personlige medisinsk alarmsystemer belaste drifts avgift på mellom $ 20 til $ 50 per måned. Noen har også buy-in avgifter, innvielses avgifter, eller etableringsgebyrer. Ringe selskapet og spør om disse ekstra avgifter kan fravikes. Noen selskaper er villige til å utstede kuponger for gratis installasjon eller sette av gebyrene for å starte tjenester.

Sammenlign vilkårene for medlemskap. Noen systemer låse deg inn i deres plan for et år. Dette gjør ikke god økonomisk sans for en skrøpelig eldre person. Din kjære kan forgå, falle eller bli syk og krever langsiktig omsorg, eller bestemme seg for å flytte inn hos slektninger. Styre unna ethvert selskap som ikke vil tillate deg å gå måned til måned. Spør også om det er en kostnad for "tilfeldige samtaler." En forvirret person kan glemme hva den knappen han eller hun har på seg er for og skyv den flere ganger. Du ønsker ikke å bli belastet for det.

Sammenlign funksjoner. Noen personlige medisinske alarmer kommer også med medisiner og påminnelser om avtaler funksjoner. One, Phillips Lifeline, tilbyr teknologi som kan forstand når en person har falt, selv om den personen ikke trykker rednings knappen. Husk, trenger du ikke alltid trenger å velge den mest avanserte system. Jo mer enkelt det er å operere, jo bedre er sjansen for at din kjære vil huske hvordan du bruker den.

Når enheten bestilt kommer, sette den opp og teste den umiddelbart. De fleste enhetene kommer med klare skriftlige instrukser samt verbal instruksjon levert av responder boksen. Prøve systemet for en måned eller så. Hvis det er ting om det du ikke liker, sende den tilbake og prøve en av konkurrentene i stedet. Markedet er så full av forskjellige personlig alarm enheter, er din kjære en nødt til å finne en som passer ham eller henne godt.

Tips og advarsler

  • Høyeste kostnadene ikke nødvendigvis oversette til "best"; finne den modellen der funksjonene tettest møte din kjære ens behov.
  • Sørg for at din kjære forstår han eller hun må ha på seg rednings knappen hele dagen, hver dag. Han eller hun må selv bære den i dusjen - der faller er sannsynlig - og i seng.