Digidexo.com

Ubehandlet Colon Cancer Prognose

Tykktarmskreft forekommer i tykktarmen. I de tidlige stadier av kreft, kan det ikke være noen ytre symptomer. Tykktarmskreft som er ubehandlet fører til en livstruende tilstand. Som tiden går, blir prognosen mer dystert.

Symptomer

Tykktarmskreft kan utvikle seg uten symptomer manifesterer seg i de tidlige stadier. Ubehandlet tykktarmskreft fører til uforklarlig vekttap og vesentlige endringer i avføringsmønster.

Identifikasjon

Når en diagnose av kreft i tykktarmen er gjort, er sykdommen arrangert for å bestemme progresjonen av sykdommen til andre områder av kroppen. Tykktarmskreft i stadium 0 har en 90 prosent overlevelse i løpet av fem år, mens stadium IV kreft har en overlevelse på mindre enn 5 prosent i løpet av fem år, ifølge alternative-cancer-treatments.com.

Forebygging

Den tidligere at tykktarmskreft oppdages, jo bedre er prognosen. Tykktarmskreft må behandles for å hindre at mindre enn 5 prosent overlevelse prognose senere stadium av kreft i tykktarmen.

Betydning

Prognosen for tykktarmskreft blir verre med passering av tid. Tykktarmskreft screening begynner ved 50 år hindrer den dystre prognosen av ubehandlet stadium IV tykktarmskreft.

Advarsel

Prognosen for tykktarmskreft når den når de senere stadier av sykdommen fungerer som en advarsel til pasienter for å screene for sykdommen.