Digidexo.com

Øvelser som lindrer ryggsmerter Fra en herniated disk

Det er mange årsaker til ryggsmerter, men en vanlig årsak er en herniated plate. En herniated plate kan ha ødeleggende effekter, noe som gjør det vanskelig å gjøre dagligdagse aktiviteter. Som del av behandlingen for en herniated plate, vil mange leger fore øvelser for ryggen for å lindre smerte og styrke ryggen. Før du tar fatt på en øvelse diett selv, bør du alltid ta kontakt med din lege for å sørge for at ryggen øvelser er trygt for deg.

Tilbake Muscle Stretch

For å hjelpe ryggmuskulaturen blir mer fleksible, først ligge på gulvet på ryggen. Bøy knærne og sette hendene under ribbeina. Deretter vil du ønsker å stramme magemusklene slik at du er klemme magen mot ribbeina. Fortsett å puste normalt mens du fullfører denne øvelsen - ikke hold pusten. Hold denne posisjonen mens du teller til fem sekunder, og slipp musklene. Gjenta 10 ganger. En annen øvelse er å ligge på gulvet med begge knærne bøyd. En av gangen, ta med det ene kneet mot brystet og klem den. Hold den i fem sekunder og senk kneet til startposisjon og endre knær. En krøll er også nyttig i ryggsmerter lettelse. Gjør denne øvelsen med å ligge på gulvet med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Løft begge knærne mot brystet og la begge hendene under knærne holde hodet på gulvet. Trekk forsiktig bena i tett til brystet. Hold den i fem sekunder og senke beina, holde knærne bøyd. Disse øvelsene vil bidra til å ikke bare strekke ryggmuskulaturen, men også lindre smerte og stress.

Tilbake styrke øvelser for å lindre smerter

Styrking ryggmusklene vil hjelpe til å lindre smerter som du har. En måte å styrke ryggmuskulaturen er å gjøre det som kalles utsatt trykk-ups. Denne øvelsen krever at du ligge på gulvet. Plasser hendene palm-ned på gulvet rett til sidene av skuldrene. Skyv skuldrene, bare, opp fra bakken og hold den i 5-10 sekunder. Du vil ønske å holde bekkenet i kontakt med bakken og holde baken og ryggen så avslappet som du kan. Sakte senke skuldrene og overkroppen tilbake til bakken. Sørg for at du fortsetter å puste normalt under øvelsen.

Ryggsmerter Øvinger

En vegg-slide er akkurat som det høres ut - med føttene skulder bredde hverandre, skyv ned veggen til knærne er bøyd og du er i en huk posisjon. Hold denne posisjonen i fem sekunder, og skyv deg tilbake opp på veggen. En leg raise kan også hjelpe korsryggsmerter fra platen problemer. Ligg på ryggen og forsiktig løft benet rett opp fra gulvet. Hold det du teller til 10, og deretter senke den tilbake til gulvet. Hold armene langs siden mens du gjør denne øvelsen. En back leg swing er også en god øvelse for nedre del av ryggen. Stå bak en stol og forsiktig løfte ett ben av gangen bak deg. Hold det rett ut for en teller til ti, senke det, og gjenta på den andre etappen. En kne-til-brystet trening krever at du ligger på ryggen. Trekk forsiktig ett eller begge knærne til brystet, klemme dem inn, og hold posisjonen mens du teller til 10. Komplett fem repetisjoner av denne øvelsen. Alltid puste dypt, men vanligvis når du gjør dine øvelser. Hvis helst en øvelse gjør vondt eller føles ubehagelig, avslutte treningen og ta kontakt med legen din.