Digidexo.com

Generelt Shoulder Rehabilitering styrke øvelser

Generelt Shoulder Rehabilitering styrke øvelser


The National Institutes of Health heter det at skulderen er "mest bevegelige ledd i kroppen", og som et resultat av "et sted for mange vanlige problemer." Skulder skader påvirke evnen til å utføre daglige aktiviteter og kan redusere din livskvalitet. Innlemming langsom og gradvis skulder-styrke øvelser i rehabiliteringsprogrammet reduserer tiden det tar å helbrede, og bidrar til å beskytte skulderen fra reinjury.

Skulder fleksjon

Skulder fleksjon øvelser utnytte en øvelse band eller lys dumbbell, og styrke forsiden og baksiden av skulderen. Stå eller sitte med føttene flatt på gulvet, armene hengende ned på sidene og håndflatene vendt innover. Hold en lett dumbbell på skadde siden, og sakte heve armen foran deg, holde skuldrene rett, inntil vekten er over hodet ditt. Alternativ metode: Hvis du bruker en øvelse band, holder den ene enden av bandet ned med foten din, og fortsette den samme bevegelsen som beskrevet for lyset dumbbell. Senk dumbbell / øvelse band sakte til utgangsposisjonen.

Progressive Supine Press

Progressive liggende presse øvelser styrke musklene i rotator cuff. Ligg på ryggen med skuldrene hviler på benken eller gulvet, med en vaskeklut plassert over magen. Ta tak i duken i midten, med både hender ved siden av hverandre. Hold albuene rett, og heve kluten rett opp mot taket. Når armene er vinkelrett på kroppen din, løfte begge skuldrene litt opp hold inne i tre sekunder, deretter tilbake til startposisjon.

Vaskeklut gjør at uskadde skulder å gjenoppleve noen av stress oppleves av den skadde skulderen når du hever armene. Som skulderen styrker, flytte hendene lenger fra hverandre for å øke belastningen på den skadde skulderen. Når du kan løfte den skadde skulderen uten assistanse, erstatte vaskeklut med lette manualer.

Rhomboid Bakre deltoid Lift

Rhomboid posterior deltoid lift styrker forsiden og baksiden av skulderen og rotator cuff. Ligg på magen på en smal bord begge armene hengende ned fra begge sider med. Hold en manual i hver hånd. Hold albuene rett, og løft manualene til de er parallelle med gulvet, går du tilbake til startposisjon.