Digidexo.com

Hva er ansvar Home Care Managers?

Hva er ansvar Home Care Managers?


Hjemmetjenesten ledere er enkeltpersoner som arbeider i eldre, sosialt arbeid, sykepleie og psykisk helse næringer. Disse personene ha visse legitimasjon som har gitt dem den kunnskap og erfaring som er nødvendig for å fastslå pasientens behov og for å sikre at disse behovene er oppfylt gjennom tilsyn av omsorgspersoner og med tilhørende støttesystemer.

Assessment

Mange omsorgs ledere er ansatt av familiemedlemmer, men deres primære oppgave er å pasienten. De satt pasientens behov før hjelpeapparatet. Hjemmetjenesten ledere vurdere kunder og bestemme i hvilken grad den enkelte kan fungere i sitt bomiljø. Ledere inspisere levende miljøer og pasienten for å avgjøre ernæring nivå og mental status. Sikkerheten til hjem og medisiner vurderes for å bestemme mulige farer, interaksjoner og misdosing. Hvis en pasient er i stand til å kommunisere, ledere diskutere verdier, preferanser og ønskene til pasienten i form av deres omsorg og lang levetid.

Care Management

Care ledere er ansvarlig for å lage en tiltaksplan når den første vurderingen er gjennomført. Denne planen er en godt avrundet bilde av best mulig omsorg som kan gis av de tilgjengelige omsorgspersoner med de økonomiske og miljømessige begrensninger. Komponenter i omsorgsplan kan omfatte endringer i medisinering, standardisering av dosering og doseringsplan, narkotika administrere planer, kosthold endringer, gjennomføring av fysioterapi eller treningsprogrammer og forbedringer i hjemmet for sikkerhet formål.

Omsorgsperson Sight

Care ledere er ansvarlige for å intervjue eksisterende omsorgspersoner og potensielle omsorgspersoner. De fungerer som en nøytral tredjepart, velge omsorgspersoner som er villige og i stand til å følge bestemmelsene i omsorgsplan. Care ledere gi orientering og opplæring til personer som kanskje ønsker å være omsorgspersoner, men kan mangle den nødvendige kompetanse. Care ledere er ansvarlig for å føre tilsyn med pasient og pårørende for å avgjøre om den omsorgsplan gjennomføres og gi de forventede resultater. Hjemmetjenesten ledere kan endre omsorgsplan eller erstatte omsorgspersoner på noe punkt.

Support System

Vesenet ledere ta pasientens støttesystem i betraktning. I mange tilfeller, familie og naboer er enkeltpersoner som er tilgjengelige for å gi omsorg og hjelp til pasienter på grunn av økonomiske begrensninger. Care ledere kommunisere åpent og ærlig med disse personene for å sikre fortsatt støtte og en spesifikk standard vare. Care ledere avhengige av støtte nettverk for å fullføre legepapirarbeid, prosessforsikringskrav og opprettholde planlagte avtaler. Leger, sykepleiere, advokater, fysioterapeuter og samfunnet byråer kan bli en del av denne støtten systemet på som nødvendig basis.