Digidexo.com

Øvelser for en flat mage for kvinner over 60

Mageøvelser er en flott form for trening for kvinner over 60. De kan gi lindring fra smerter i korsryggen og mange andre helseproblemer knyttet til svake magemusklene. Anbefalte underliv øvelser for pensjonister inkluderer sykkel crunches og konstant mage sammentrekninger. De kan gjøres i komforten av ditt eget hjem.

Sykkel Crunches

La seg ned på gulvet med ryggen flat og hendene bak hodet, skuldrene opp fra bakken og knærne bøyd inn mot brystet. Ta høyre kne og venstre albue sammen mens utvide venstre ben til en 45-graders vinkel, deretter bytte, bringe i venstre kne og høyre albue og rette høyre ben til en 45 graders vinkel. Fortsett på denne jevn bevegelse, lik sykle, i 10 til 30 reps, avhengig av din kondisjon. Hvile en kort stund, og gjenta øvelsen to eller tre ganger for best resultat.

Hengende kneet reiser

Henge fra en pull-up bar med hendene omtrent skulderbredde fra hverandre slik at føttene er løftet fra gulvet. Hvis du er høyere enn din bar, kan du utvide hendene til føttene er ikke lenger rørende. Holde bena og knærne sammen, sakte løfte dem opp til de er parallelle med gulvet. Hvis dette er for vanskelig, kan du prøve å løfte knærne til du er i en "sittende" stilling (forestille seg en stol under deg). Sakte senke beina ned igjen til startposisjon, fordi en rask bevegelse vil gi en mindre effektiv trening. Gjenta for 10 til 30 reps, avhengig av din kondisjon. Hvile en kort stund, og gjenta øvelsen to eller tre ganger for best resultat.

Abdominal Sammentrekninger

Abdominal sammentrekninger er en veldig trygg og enkel øvelse for å bygge styrke og kontroll i abs. Det er rett og slett det lov å trekke i magemusklene. Start med å sitte på forkanten av en stol - ikke la din tilbake til hvile mot baksiden av stolen - og føttene flatt på bakken. Hvile hendene like under navlen og ser fremover. Ta et dypt åndedrag, trekke magemusklene under håndflatene inn mot ryggraden. Hold dem trukket inn i fem til ti sekunder, så puster og slipper magen. Gjenta for 10 til 30 reps, avhengig av din kondisjon. Hvile en kort stund, og gjenta øvelsen to eller tre ganger for best resultat.