Digidexo.com

Den Metabolsk behandling av fibromyalgi

Den Metabolsk behandling av fibromyalgi


Klyngen av symptomer vi nå kaller fibromyalgi har gått ved ulike navn opp gjennom årene. Akkurat som navnet er endret, så har ideer om årsak og påfølgende behandling. Fibromyalgi har fått skylden på immunsystemet dysfunksjon, matallergier, søvnforstyrrelser, stress, nerve overfølsomhet og depresjon, med hver antatt årsak som fører til nye behandlinger. En av de nyere krav er at fibromyalgi er et resultat av metabolske forstyrrelser. Forutsigbart, er nye metabolske behandlinger nå under utvikling.

Krav

To navn overflaten i forbindelse med denne behandlingen: Dr. John C. Lowe og Dr. Natalie Kather. Lowe, forfatter av "The Metabolsk behandling av fibromyalgi," og direktør for Fibromyalgi Research Foundation hevder at sykdommen er forårsaket av skjoldbrusk uregelmessigheter som ikke er synlig i standard skjoldbruskkjertelen testing, men det subtile, correctible avvik kan bli funnet med mer intensiv testing .

Kather, leder for Advanced Family Wellness Clinic i Olympia, Washington, mener også at metabolske manglene er roten av fibromyalgi, men hennes definisjon av stoffskiftet går utover skjoldbrusk problemer og inn i området av andre hormoner.

Thyroid basert behandling

Hver skole med tanke bringer sin egen behandlingsteknikker. Tilhengere av skjoldbruskkjertelen basert teori foreslår dybdestudier av alle skjoldbrusk nivåer, deretter forsøke å balansere noe unormalt, først og fremst med hormoner som stimulerer skjoldbruskkjertelen og / eller slipper tyreotropin. Lowe hevder at riktig bruk av disse hormonene vil øke stoffskiftet og riktige fibromyalgi symptomer.

Thyroid / hormonbehandling

Kather tilnærming krever en kombinasjon av skjoldbrusk hormoner, kjønnshormoner --- administrert på ulike punkter i et individs hormonelle faser --- vitamin og urte kosttilskudd og spesifikke diettbehov.

Forskning

Hver av disse behandlingsplaner hevder å være støttet av forskning, men bare fra forskning innenfor dens eget domene. I bredere felt av medisinsk forskning, dessverre, ingen biologisk årsak for Fibromyalgi er ennå ikke funnet. I 1994 RW Simms, et al av leddgikt Center ved Boston University fant ingen sammenheng mellom fibromyalgi og muskel metabolisme. Flere nylig, D. Dadabhoy et al, forskere ved North spesialister i revmatologi, fant ingen biologiske "markører" for sykdommen. Generell diskusjon innenfor det medisinske feltet antyder at mens stoffskiftet kan forklare noen symptomer på sykdommen, betyr det ikke forklare fenomenet utbredt smerte.

Betraktninger

Alle som lider av utbredt smerte over lengre tid kan bli desperat etter lindring. Historisk har fibromyalgi lider noen nytte en eller annen behandling, mens den samme behandling syntes å ha noen effekt for andre. Bare ved å arbeide med en kompetent medisinsk spesialist kan man bestemme hans eller hennes beste behandling. Pasienter bør forskning alle sine muligheter, og vær forsiktig i å avgjøre hvilke behandlinger for å forsøke.