Digidexo.com

Kinesisk medisin for Revmatoid Artritt

Kinesisk medisin har eksistert i tusenvis av år. Over tid har dette feltet utviklet kurer og behandlinger for de fleste plager som påvirker menneskeheten; Revmatoid artritt er intet unntak. Kinesisk medisin nærmer revmatoid artritt som det gjør andre sykdommer gjennom helhetlig behandling, fokus på hele kroppen velvære, og en rekke applikasjoner, avhengig av stadium og symptomer på sykdommen.

Fakta

Kinesisk medisin tar tre tilnærminger til behandling av revmatoid artritt. Disse behandlingene er: urtemedisiner, kosthold og akupunktur. En tradisjonell utøver av kinesisk medisin vil lage en tilpasset plan for hver enkelt pasient basert på et bilde av deres totale kropps velvære. Kinesisk medisin holder at behandle hele kroppen, og ikke bare problemet i seg selv, er det nødvendig å være den mest effektive og unngå problemet med å behandle en problemet bare å ha en annen overflate og skape andre problemer.

Typer

Ifølge Xiaomei Cai, en Ph.D. og OMD i tradisjonell kinesisk medisin, er det større kategori av revmatoid artritt (kalt Bi Zheng) delt inn i fire typer: Vind Cold Bi, Cold-Bi, fuktighet-Bi, og Heat-Bi. For å finne ut hvilken type en pasient lider, vil en utøver undersøke pasientens puls og tunge og stille spørsmål om pasientens generelle fysiske tilstand. Dr. Cai foreslår følgende kosttilskudd for hver type av revmatoid artritt: "For Wind-Bi, og legger vårløk og ingefær til kosthold vil hjelpe fordrive Wind For Cold-Bi, velge svart pepper og tørr ingefær Soya bønnespirer.. og byggryn er gunstig for Fukt-Bi. For Heat -Bi, bør du spise mung bønnespirer og vinter melon. "

Funksjoner

Bortsett fra kosten behandlinger, kan enkeltpersoner gjennomgå akupunktur, som vil bruke nåler til å målrette bestemte punkter, avhengig av hvor pasientene er plaget med revmatoid artritt. Urte tinkturer og kosttilskudd vil også bli administrert. Ifølge Subhuti Dharmananda, Ph.D., de vanligste urtene som brukes er: tang-Kuei, siler, lakris, kanel, Cnidium, peon, Achyranthes, chin-Chiu, tu-Huo, hoelen, Rehmannia, Eucommia, ginseng, Astragalus , Asarum; pluss Dipsacus.

Fordeler

Fordelene med å bruke tradisjonell kinesisk medisin i løpet av vestlig medisin er at det er mindre risiko forbundet med tradisjonell kinesisk medisin. Videre sin praksis som har blitt testet gjennom tusener av år. Omvendt, nye legemidler har ukjente bivirkninger som kan ha negative konsekvenser for pasienter senere i livet. Videre vil kinesisk medisin behandler alle plager på en gang i stedet for akutt behandling av revmatoid artritt og forlate andre plager ubehandlede å forårsake ytterligere ills.

Betraktninger

Husk at tradisjonell kinesisk medisin er en alternativ form for medisin, og det bør praktiseres av en lisensiert utøveren. Det kan være en fordel å konsultere legen din før du gjør noen betydelige endringer i helsevesenet regime. Imidlertid har mange mennesker funnet lindring for sine plager fra tradisjonell kinesisk medisin og andre alternative medisin former. På grunn av den lave forekomsten av bivirkninger fra kinesisk medisin, er det verdt å prøve hvis din nåværende behandling ikke er effektiv.