Digidexo.com

Kinesiske kosttilskudd som øker testosteron

Lavt testosteron, som kan ha en rekke forskjellige årsaker, kan være et problem for både menn og kvinner. Den beste måten å fastslå om du har lavt testosteron er å spørre legen din for en blodprøve. Det finnes en rekke kinesiske urter og medisin kosttilskudd som kan arbeide for å øke nivåene av testosteron og lindre symptomer relatert til lave nivåer av dette viktige hormonet.

Herbal Overivew

Det finnes en rekke kinesiske kosttilskudd som du kan ta for å øke testosteronnivå, men det er viktig å konsultere en kinesisk lege før du tar noen urter. Kinesiske leger kan vurdere tilstanden din og juster blanding og balanse av behandlinger.

Det er viktig å huske at disse typer kosttilskudd kan ta litt tid å få testosteronnivået opp. I noen tilfeller vil resultatene bli følt i en uke eller to; i andre tilfeller kan det ta 4-6 uker.

Når du ser en kinesisk lege, vil du sannsynligvis bli spurt om ulike helseproblemer og betingelser, inkludert appetitt, energinivå, og områder med smerte - spesielt rundt leveren. Legen vil etablere tilstanden til chi og organsystemer og foreskrive en kombinasjon av urter.

En mulig urt som en kinesisk lege kan forskrive er bispelue, eller yin yang, som kan øke testosteron nivåer. Det har også den ekstra effekten av å produsere nitrogenoksid, som øker størrelsen på blodårene, noe som åpner for mer blodstrøm og oksygen, og dermed energigivende hele kroppen. Bispelue kan også forbedre generelle energinivå og kjempe stress.

Behandlingen kan også omfatte den kinesiske supplement Foti, kalt ho Shuo wu på kinesisk. Fordi ho Shuo wo øker testosteron, har det vært brukt i kinesisk medisin for å behandle impotens.

Tongkat ali er en annen urt som ofte brukes i kinesisk medisin for å øke testosteronnivået og å øke energi og seksuell lyst.

Ginseng har vært brukt i kinesisk medisin i flere tusen år. En av virkningene av ginseng er en økning i testosteron. Andre fordeler er bedre generell sirkulasjon som kan bidra til å bekjempe stress og forbedre stemninger. Ginseng er også sies å være veldig bra for immunforsvaret ekstrautstyr.

Mucuna pruriens er en søramerikansk urt nå ofte brukt i kinesisk medisin. Mucuna puriens inneholder høye nivåer av L-dopa, som omdannes i kroppen til dopamin. Dopamin stimulerer hypofysen til å frigjøre mer testosteron.

Dong quai kan også bidra til å øke testosteron nivåer. Dong quai blir ofte kalt «kvinne ginseng", og er vanligvis forbundet med økt testosteronnivå hos kvinner. Men du kan også ta dong quai hvis du er en mann med lavt testosteronnivå.