Digidexo.com

Natural Allergy Relief

Naturlig allergi relief er målet for de som søker et alternativ til over disken og reseptbelagte medisiner. Allergi kan være en sesongmessig eller året problem med symptomer som spenner fra mild til alvorlig. Milde allergikere kan finne lindring den naturlige måten. Du kan bli overrasket over å finne at du kan avslutte lidelsene uten foreskrevne medisiner. De med moderat til alvorlige problemer bør unngå selvbehandling og gå til en lege i stedet.

Endre din diett

Kutte ut enkelte matvarer fra kosten din er den enkleste måten å løse allergi problemer. Hvetemel og melkeprodukter er kjent for å oppmuntre slimete. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt for et par uker kan føre til allergi lettelse.

Krydre opp din diett kan også hjelpe. Hot krydret mat hjelper naturlig tynn og redusere slimproduksjon. Ingredienser som cayenne pepper, ingefær, karri, bukkehornkløver, løk, krydret paprika og hvitløk er ideell for naturlig allergi lettelse.

Akupunktur

Et besøk til en tradisjonell kinesisk medisin utøveren for akupunktur kan gi deg allergi lettelse du søker etter. Ideen bak akupunktur er at ved å stimulere bestemte punkter på kroppen kan du opprette endringer innenfra som påvirker immunsystemet som igjen påvirker allergisymptomer.

En studie av 26 allergikere publisert i "American Journal of Chinese Medicine" viser at akupunktur har hjulpet eliminere symptomer i alle 26 deltakere med ingen bivirkninger.

Clear nesegangene Daily

En saltvann, eller salt vann, spray i neseborene hjelper skylle ut irriterende pollen og tynn slimete. Legg golden segl til en saltoppløsning for en naturlig boost. Golden segl har en antibakteriell effekt for å redusere nasal hevelse.

En annen blanding du kan prøve er å fylle en sprutet sprayflaske med en kopp varmt vann, tilsett en teskje salt, en dråpe oregano olje og en dråpe av vintergrønne eterisk olje. Forsiktig sprute blandingen i ett nesebor om gangen og pass på å blåse ut nesen.

Bee Pollen Therapy

Prøv å ta en bie pollen supplement som en måte å oppnå naturlig allergi lettelse. Du kan også ta en daglig teskje av lokale, ufiltrert og ubehandlet honning for å avlaste din allergi. Bee pollen sies å opptre som en vaksine mot de antihistaminer som forårsaker allergi symptomer.

Ta av Source

En av de enkleste måtene å avslutte allergi mareritt er å fjerne kilden til elendigheten. Det kan være duften fra visse rengjøringsmidler, et kjæledyr eller ned fjær i din favoritt pute og dyne. Finne kilden til problemet ditt, og du vil finne lindring.