Digidexo.com

Hvordan stoppe smerten av depresjon

Depresjon kan sammenlignes med seg en mørk kappe av undergang rundt hodet. Det gir deg en følelse av at du kunne bry seg mindre om verden rundt deg og andre. Dette apati kan gjøre du ønsker å bo i sengen med dyna trukket opp over hodet; du mangler motivasjon til å gjøre selv de minste oppgaver. Personer som lider av depresjon trenger hjelp, enten via medisiner, terapi eller begge deler. Plukke deg opp fra dypet av depresjon kan være en skremmende oppgave; men med hjelp, kan depresjon bli kontrollert, og gleden du opplever etter at smertene vil sikkert være verdt innsatsen.

Bruksanvisning

gjenkjenne symptomene på depresjon; apati, trøtt hele tiden, selv om du hadde riktig mengde søvn, gråtetokter, kvalme ganske mye eller opplever uforklarlige smerter, irritabilitet eller søvnproblemer. Depresjon kan også føre til mangel på libido, tanker om selvmord, manglende evne til å fokusere, rastløshet og følelsen av å ikke være verdt noe.

Vær oppmerksom på at depresjon er et vanlig problem, og er en kronisk medisinsk tilstand som krever en lege omsorg med mindre det er en isolert forekomst og varer mindre enn to uker. Depresjon skjer når signalstoffene i hjernen din er på et lavt nivå; disse kjemikaliene innebærer stemninger og deres svar. Arv og din miljø spiller en rolle i hvem som utvikler depresjon også. Det kan være forårsaket av en betydelig livshendelse som en elsket ens død, eller bare være en generell ulykkelig eller trist følelse.

Søk hjelp med en kvalifisert terapeut. Du kan ikke bare knipse ut av depresjon på egen hånd. Snakke gjennom problemene dine kan hjelpe deg med dine tankeprosesser og lære deg å mestre ferdigheter som du mangler. Medisiner kan være nødvendig for deg å overvinne eller kontrollere depresjon. Ofte, medisinering og terapi er både nødvendig.

Øvelse hver dag; bare komme seg ut og være aktiv. Dette kan innebære å gå eller sykle alene, eller spille tennis eller annen aktivitet med en venn. Øvelse øker serotonin-nivået i hjernen, er effektiv i å heve stemningen, og hjelper til med depresjon symptomer i henhold til Mayoclinic.com nettside.

Unngå overindulging i alkohol eller bruk av illegale rusmidler; Dette vil bare gjøre din depresjon forverres.

Hint

  • Utforsk en aktivitet eller hobby som hjelper deg å uttrykke deg selv, for eksempel maling, tegning, journalføring, sang eller skulptur.
  • Ta kontakt med en venn, familiemedlem, noen i din kirke, tempel, eller samfunnet som du stoler på, eller en akutt medisinsk anlegget hvis du har selvmordstanker. Få hjelp fra noen umiddelbart.