Digidexo.com

Hva er Flax Fish Borage Oil?

Lin, fisk og borage oljer er vanlige kilder til omega-3 og omega-6 fettsyrer. De tre oljer er ofte kombinert i kosttilskudd fordi noen mennesker mangler enzymet som trengs for å skikkelig konvertere omega-3 i linfrøolje inn de nødvendige essensielle fettsyrer, og for å gi den riktige balansen mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer.

Linfrøolje

Linfrøolje eller linfrøolje, er hentet fra frøene av lin anlegget, en plante som lenge har vært dyrket i forskjellig bruk. Linfrø har vært dyrket for kost bruk siden år 3000 før Kristus Oljen inneholder alfa-linolensyre (ALA), som kan senke kolesterol, bekjempe inflammasjon og beskytte mot kreft.

Fish Oil

Fiskeolje, avledet fra fet fisk som laks og tunfisk, gir de omega-3-fettsyrer eicosapentenoic syre (EPA) og docosahexenoic syre (DHA). Disse omega-3 fettsyrer bidrar til lavere triglyserider og forbedre hjerte helse.

Borage Oil

Borage-olje er avledet fra Borago officinalis, en årlig urt. Oljen inneholder gamma-linolensyre (GLA), en omega-6-fettsyre som bekjemper betennelse og er nyttig i å opprettholde ben og reproduktiv helse.