Digidexo.com

Tegn og symptomer på Dermoid ovarialcyster

Tegn og symptomer på Dermoid ovarialcyster


Ifølge Medterms.com, Dermoid cyster på eggstokkene er som regel godartet og inneholder hud, hår, tenner eller bein. De varierer i størrelse alt fra mindre enn en 1/2 cm opp til 17 inches i diameter. Dermoid cyster er vanligvis oppdages hos kvinner i fertil år, men kan forekomme når som helst. Ofte cyster gå ubemerket, produserer svært få symptomer, med mindre de kan briste eller blir for store.

Pain

Dermoid cyster på eggstokkene kan forårsake smerte for å starte og stoppe i nedre del av magen eller bekkenet. Plutselig, alvorlig skarp smerte er et tegn på en cyste. Du kan også føle bekkensmerter etter samleie for anstrengende aktiviteter, som øvelse.

Menstrual uregelmessigheter

Menstruasjons endringer er et tegn på en Dermoid ovarian cyst. Uregelmessig menstruasjon, kraftig blødning, eller blødning mellom perioder kan oppstå fordi cyste er i konflikt med menstruasjonssyklusen. Også, langsiktig smerte følte i korsryggen når du har mensen kan være et tegn.

Urin og tarm Vanskelighetsgrad

Smerte eller press eller en følelse av tyngde ved vannlatning eller under avføring kan være forårsaket av en cyste.

Fordøyelsessymptomer

Du kan oppleve kvalme og oppkast, samt en full følelse i underlivet.

Advarsler

Plutselig eller skarp smerte spesielt ledsaget av feber og oppkast kan være et tegn på en sprukket cyste og krever øyeblikkelig legehjelp. Om igjen uten tilsyn, kan den knuste cyste forårsake en infeksjon.