Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere depresjon og Selvhjelps Aktiviteter i Recovery

Blir diagnostisert med depresjon kan være en overveldende opplevelse som kan virke umulig å lindre. Depresjon kan la deg følelsen helt tappet for energi og motivasjon, noe som gjør dagligdagse oppgaver synes umulig. Mens alles erfaringer er forskjellige, kan du og legen din komme opp med effektive behandlingsmetoder for dine individuelle behov. Følgende trinn kan hjelpe deg å overvinne din depresjon.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege om en henvisning til å sette opp en avtale med en terapeut. Jo tidligere du søker hjelp, jo lettere vil det være å håndtere din depresjon.

Vær åpen med terapeuten din om din medisinske historie, og historien om familien din. Å være ærlig om din fortid og dine familiemedlemmer er avgjørende for en produktiv utvinning.

Følg dine leger bestillinger, spesielt når din depresjon ser ut til å være på sitt verste. Det er mange måter å behandle depresjon. Statens institutt for psykisk helse notater "For mild til moderat depresjon, kan psykoterapi være det beste behandlingsalternativet. Men for alvorlig depresjon eller for bestemte personer, kan psykoterapi ikke være nok."

Vit at din depresjon vil ikke bli kurert på en eller to terapitimer. Det kan ta flere uker eller måneder å legge merke til endringer i din tilstand. Hold positive tanker i bakhodet. Det er viktig å følge instruksene fra din terapeut, selv etter at du begynner å føle deg bedre.

betro seg til familie og venner om din tilstand. Dette vil tillate deg å ha en støttegruppe for tider når du sliter, og en jublende seksjon for dine forbedringer.

6 Still deg selv i nye aktiviteter og møte nye mennesker. Statens institutt for psykisk helse antyder milde aktiviteter som å gå til en film, en sportslig, sosial eller religiøs begivenhet.

Skriv inn et tidsskrift om din erfaring med depresjon. Journalføring er en flott måte å hjelpe deg å reflektere over din reise samtidig som det gir et sted å tydelig dine mål.

Rapport noen drastiske endringer i humør eller atferd til din terapeut umiddelbart. Enten du er på anti-depresjon medisiner eller ikke, hvis du føler drastiske endringer i humør eller bli suicidal samtale 911. Du kan også ringe til USA National Suicide & Crisis Hotline på 1-800-SUICIDE om hjelp.

Hint

  • Hvis du ikke har forsikring, og er bekymret for kostnadene ved behandling, ta kontakt med din lokale prester, YMCA eller community center for lavpris eller gratis behandlingsmuligheter.
  • Hvis du blir satt på medisiner, må du ikke slutte å ta medisinen eller endre dosen din med mindre instruert av legen din.
  • Hvis du ønsker informasjon om alternative former for behandling for din depresjon, spør din lege eller terapeut hvis kosttilskudd, lysterapi eller yoga ville være et trygt alternativ til tradisjonelle medisiner.
  • For ekstra støtte, kan du delta i et lokalt eller online støttegruppe.
  • Hvis du kjenner noen som du tror kan være lider av depresjon, uttrykke din bekymring med dem gjennom å tilby å hjelpe dem å søke behandling. Ikke kritisere dem for deres sykdom. Hvis du er bekymret for at du eller noen du kjenner er i fare for selvmordsforsøk, ringe 911 umiddelbart.