Digidexo.com

Behandling Akutt Helvetesild

Lidokain Patch

En lidokain patch er søkt om to uker til smertefulle områder rammet av helvetesild. Denne tilnærmingen synes å gi den mest effektive reduksjon av smerte, men bare under visse omstendigheter. Lidokain patch må bare brukes på huden som ennå ikke har blærer eller hvor det ikke er noen åpne sår.

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS)

TENS er en prosedyre hvor en mindre elektrisk puls blir sendt direkte til nerveendene via elektroder plassert på kroppen. Disse elektriske signaler stimulere produksjonen av endorfiner, som er et kjemikalie som virker som en naturlig smertestillende produseres av kroppen. TENS arbeider for å øke produksjonen av smertestillende og kan i betydelig grad redusere smerte nivåer at folk med akutte helvetesild opplevelse.

Epidural Block

For et tilfelle av helvetesild så intense at ingen annen behandling har mye effekt, bør en epidural blokk vurderes. En injeksjon av lokalanestetika eller steroider er rettet mot membranene som omgir nervene. Epidural blokkene bør ikke anses for milde tilfeller av helvetesild.

Antiepileptika

Antiepileptika som Neurontin og Depakote kan være foreskrevet for helvetesild pasienter med kroniske nervesmerter av postherpetisk nevralgi. Det er ingen garanti for at denne behandlingen vil være effektiv, men fordi det er en off-label bruk for en gruppe stoffer som opprinnelig ble utviklet for å kontrollere kramper.

Trisykliske antidepressiva

Klassen av antidepressiva kjent som trisykliske antidepressiva har også vist seg ganske effektiv for off-label bruk av lindrende smerten av postherpetisk nevralgi. Laget til behandling av depresjon, er disse medikamenter administrert i lavere doser for behandling av smerte forbundet med helvetesild.