Digidexo.com

Egenskapene Chai Tea

Drikker chai te kan gi mange fordeler for kroppen, takket være egenskapene som det er gjort. Te inneholder mindre koffein enn kaffe, og dens ingredienser har historier av å hjelpe kroppen fra topp til tå. Ingrediensene har også fordelen av å bringe en smakfull blanding av eksotiske smaker til chai te.

Kanel

Kanel er antatt å hjelpe med blodsirkulasjonen gjennom kroppen, og det er også tenkt å forbedre hukommelse og kognitiv tenkning. Den krydder kan også hindre ødeleggelse av mat og hemme veksten av bakterier på mat.

Kardemomme

Kardemomme kan brukes for å hindre dårlig, og det kan også ha nytte som lider av astma, fordi det forbedrer luftsirkulasjonen gjennom lungene. Kardemomme kan også være nyttig i bekjempelsen av dårlig ånde. Kardemomme helse fordeler kommer fra sine oljer, blant annet kamfer, terpinine og limonen.

Nellik

Nellik har smertestillende fordeler, og ble brukt av noen tidlige amerikanske leger i blandinger for å lindre smerten av tannpine. Nellik kan også brukes som et hjelpemiddel mot fordøyelses problemer på grunn av evne til å bekjempe bakterier som forårsaker slike ting som kvalme og innvollsorm.

Black Pepper

Kineserne antas å ha brukt svart pepper for å bidra til å kurere ulike mage plager, for eksempel matforgiftning og magefrysninger. Svart pepper har også blitt brukt til å hjelpe klare nesegangene og hjelp bihulebetennelse lider.

Muskat

Muskat kan forbedre en persons appetitt når det brukes i små mengder, og hjelpe til med fordøyelsen. Det bidrar også til smaken av chai te.

Kinesisk Star Anise

Kinesisk stjerneanis er en frukt, og det er utseende er i samsvar med sitt navn, en stjerne. Denne frukten er vanligvis høstes før den har hatt sjansen til å få moden og ved inntak, kan brukes til å hjelpe med revmatisme. Denne frukten har også blitt brukt som smakstilsetning i te brukes til medisinske formål.

Fennikel

Fennikel er en plante som kan bidra til å avlaste øyeplager og laryngitt. Frøene av fennikel anlegget er også antatt å hjelpe til å lindre lever hindringer.