Digidexo.com

Hvordan slutte å være en Junk Food Junkie

Hvordan slutte å være en Junk Food Junkie


Alle vet at det å spise junk food er usunn. Men hvis du er en junk food junkie, vil du noen ganger ende opp grotting i til avhengighet selv når du vet at du ikke burde. Slutte å spise junk food og sette junk food junkie dager bak deg ved å se kosthold og lære å kreve sunnere matvarer.

Hvordan slutte å være en Junk Food Junkie

•  Spør deg selv om du er trøtt neste gang du plukker opp det bar av sjokolade. Noen junk food junkies slå til junk food på grunn av mangel på søvn eller stress. Sett at sjokolade bar ned igjen og fylle opp et glass med musserende vann og sitronsaft for å slutte å spise junk food. Dette vil perk deg opp.

Finn ut om du spiser junk food for komfort. Mange junk food junkies slå til junk food fordi de føler enten skyldig eller de er deprimerte. I stedet for stuffing ansiktet med iskrem, snakk med noen du stoler på om hva som plager deg.

Mosjon og holde opptatt, snarere enn å gå gjennom at cookie jar. Flere mennesker spiser junk food på grunn av kjedsomhet. Så, for å slutte å spise junk food, ta en tur utenfor, møte opp med venner, kjøre rundt nabolaget, ren, eller gjøre noe som du liker å gjøre. På denne måten, junk food vil ikke friste deg.

Finn sunne alternativer som har samme søte smaken eller knase du elsker. Mange junk food junkies som junk food på grunn av smak eller tekstur. Hvis du elsker chips, kjøpe det bakt snarere enn stekt, slik at du kan slutte å spise junk food.

Hold regelmessige måltider og ikke hoppe over frokosten, slik at du kan slutte å spise junk food. Når du har en junk food trang, bare ta ut vannflasken og har et par slurker.

utfordre andre til et spill hvor, hvem kan gå opp til 7 dager uten å synke sammen under deres junk food avhengighet, han / hun vil bli belønnet med $ 20 eller så. Du kan også bruke andre belønninger for junk food utfordring, som en film billett eller en tur til en turistattraksjon.

Lag en liste over dagligvare elementene du trenger før du går til butikken. Deretter, mens inne i butikken, bruke alternative ruter til elementene på listen din, slik at du ikke finner deg selv passerer fristende hyller fylt med chips. Planen er å slutte å spise junk food, ikke falle inn i junk food fristelse.

Lær å lage deilige og sunne måltider hjemme for å se på junk food helse. På denne måten vil du være mer fornøyd med smaken av matlaging enn smaken av junk food. Spør slektninger eller venner til matlaging oppskrifter, se opp oppskrifter på nettet, kjøpe kokebøker, eller ta matlagingskurs.

I stedet for å eliminere junk food helt, begrense hvor mye du spiser. Hvis du blir kvitt all junk food i kostholdet ditt, vil du føle fratatt senere. Dette kan føre til en besettende behov for å ha junk food. Unn deg selv med en candy bar eller bolle med iskrem en gang i uken eller en gang i måneden.

Hint

  • Å kunne slutte å spise junk food tar tid og tålmodighet. Så, ikke rush gjennom prosessen!