Digidexo.com

Hvordan å finne tilgjengelige tjenester for funksjonshemmede

Hvordan å finne tilgjengelige tjenester for funksjonshemmede


Rehabilitation Act av 1973 ble vedtatt i USA for å sikre at yrkesmuligheter, tjenester og like rettigheter ble gitt til alle mennesker som opplever nedsatt funksjonsevne. Sammen med dette monumentale bevegelsen, ble midler bevilget til å utvikle Centers of Independent Living som ville tjene som krysser uføre ​​etater, som gir tilgang til informasjon, tjenester og advocacy uten kostnader for funksjonshemmede enkelte. I tillegg til lokale Independent Living Centers, hver stat driver yrkesrettet attføring programmer for å bistå med retur til arbeid, samt Medicaid forsikring for dem å møte kvalifiseringskrav.

Hvordan å finne tilgjengelige tjenester for funksjonshemmede

gjelder statens Trygdekontor for å få Medicaid og Social Security Disability betalinger hvis du har behov for medisinske tjenester. Medicaid hjelper lav inntekt deaktivert enkeltpersoner betale for omsorg koordinering, rehabilitering, medisiner, sykehusinnleggelse og enheter som rullestoler eller grip barer.

Finn ditt lokale senter for Independent Living (se ressursene nedenfor). Hver stat gir selvstendig liv byråer som er spesielt opprettet for å gi informasjon til funksjonshemmede forbrukere og deres familiemedlemmer. Spør senterets representant for en avtale med en Independent Living-ekspert, for å diskutere alternativer og tilgjengelige tjenester. Be om en transport kupong hvis du ikke har noen måte å få til Independent Living Center.

•  Møt med Independent Living Specialist og diskutere eventuelle spørsmål eller behov du føler ikke blir oppfylt. Spesialisten skal kunne henvise deg til mer informasjon om hjelpemidler, hjem modifikasjoner, tilgang til offentlig transport, uføre ​​relaterte støtte grupper og påvirkningsarbeid.

Kontakt statlige Division of yrkesrettet attføring hvis du er interessert i retur til arbeid (se ressursene nedenfor). Hver statlige midler yrkesrettet attføring for å sikre at de som opplever nedsatt funksjonsevne kan få opplæring eller utdanning for nye karrierer samt jobb coaching og tekniske hjelpemidler.