Digidexo.com

Slik håndterer Gastroparesis

Gastroparese er en tilstand der musklene i magen din ikke fungerer ordentlig. Dette fører til magen ikke å tømme riktig og fører til ubehagelige symptomer som kvalme og oppkast. Gastroparesis hindrer også fordøyelsen og gjør kontrollere blodsukkeret vanskelig. Lære å administrere Gastroparesis vil forbedre din helse og velvære.

Slik håndterer Gastroparesis

Slik håndterer Gastroparesis

•  Det viktigste du kan gjøre for å administrere Gastroparesis er å kontrollere blodsukkeret ditt. Holde blodsukkeret i riktig område vil holde Gastroparesis fra å bli verre.

Sammen med å holde blodsukkeret under kontroll, bør du også spise mindre hyppigere måltider i løpet av dagen. Mindre måltider er lettere for magen å fordøye, og vil ikke forlate deg med altfor full følelse mange Gastroparesis lider tåle.

Du bør spise lav-fiber, lav-fett matvarer for dine små måltider. Fiber og fett tregere fordøyelse. Hvis du har Gastroparesis magen er allerede tømt for sakte, derfor trenger du ikke ønsker å legge til problemet. Lav-fiber og lav-fett matvarer vil gå gjennom systemet mye raskere og hjelpe til med fordøyelsen.

Pass på å drikke mye vann og ta flytende kosttilskudd. Dårlig fordøyelse og oppkast kan føre til at du blir dehydrert og føre til at kroppen din ikke til å absorbere næringsstoffer som den trenger. Når du har en heia tilstand som Gastroparesis tilstrekkelig vitamin og mineraler er viktig for din generelle velvære.

Hvis Gastroparesis utvikler seg kan det hende at du må puré din mat eller spise det meste supper og flytende måltid kosttilskudd. Når selv most og flytende matvarer bare ikke vil gå ned må du kanskje bruke en materøret.

Det finnes også medisiner som hjelper hvis du ikke kan bruke kosttilskudd endringer å kontrollere symptomer på Gastroparesis. Medisiner hjelpe kontroll kvalme og mage sammentrekninger, men de har bivirkninger som bør tas i betraktning.

Det er nye ideer som testes for å behandle Gastroparesis som er lovende. Forhåpentligvis vil de oppheve nødvendigheten for medikamenter som har alvorlige bivirkninger. Inntil da hvis Gastroparesis ikke kan styres så kan du vurdere kirurgi. Operasjonen fungerer ved å omgå den nedre del av magesekken. Det er risikabelt og har komplikasjoner skjønt så brukes bare som en aller siste utvei!

Hint

  • Hold diabetes i kontroll!
  • Få regelmessige kontroller ups med legen din