Digidexo.com

Positivt og ulemper med Acai Berry Juice

Positivt og ulemper med Acai Berry Juice


Acai Berry, en tomme lang, rødlilla frukt fra Sentral-og Sør-Amerika, er svært spioneringen som en av de seneste bølgen av super mat. Smaken av acai berry er angivelig ligner på tyttebær og sjokolade. Full av antioksidanter, er Acai Berry sies å ha mange helsemessige fordeler for hud, vekttap og anti-aging.

Antioksidantegenskaper

Antioksidanter, kroppens forsvarere å oxidant stress i miljøet, er rikelig i acai berry. Dette kan hjelpe kroppen avdeling for kreft, hjertesykdom og andre sykdommer. Nivåene i antioksidanter i acai berry er sagt å være høyere enn jordbær, blåbær eller tyttebær.

Vekttap

Den acai berry velig øker kroppens energinivå samt forbedre fordøyelsen og brenne fett. Disse faktorene har bidratt til acai berry suksess som et vekttap supplement. Bærene inneholder omega-3 fettsyrer, fiber, aminosyrer og fytosteroler, som hjelper rense fordøyelsessystemet.

Energi og utholdenhet

Acai bær har blitt brukt i mange år i Sentral-og Sør-Amerika for sin evne til å øke energi, utholdenhet og sexlyst. Acai blir brukt i Brasil av jujitsu jagerfly og surfere for ekstra energi og fordelene ved å ha mer energi og et sunt immunsystem er godt kjent. Acai sies å stabilisere blodsukkeret slik at energien burst man mottar fra acai ikke resulterer i en "krasj" senere på dagen. Dens evne til å forbedre libido har resultert i acai blir kjent i enkelte kretser som "Regnskogen i Amazonas Viagra".

Anti-aging

Frie radikaler er opprettet i kroppen ved miljøet, skader og forurensing solen kan skade celler, forårsake kreft og gjøre en person ser alderen. Den acai bær inneholder høye nivåer av antioksidanter som bidrar til å bekjempe tegn på aldring og forebygge sykdom. Acai Berry også beskytter visjon og holder hjernen aktiv som kan hjelpe avverge den aldrende prosessen.

Mangel på Vitenskapelig dokumentasjon

Selv om en god del påstander har blitt gjort om de helsemessige fordelene av Acai Berry, har ingen av dem blitt testet vitenskapelig. Acai Berry inneholder høye nivåer av antioksidanter, men så langt ingen har testet hvorvidt disse nivåene er absorbert av mennesker. På denne tiden forskerne ikke ser noen klar sammenheng mellom acai berry og bedre helse, bortsett fra sunn natur å spise mer frukt.