Digidexo.com

Homeopati rettsmidler til Acid Reflux

Acid reflux er smertefulle og, ifølge Mayo Clinic, kan forårsake skader på spiserøret og slimhinnen i magen. Hjem rettsmidler for acid reflux inkluderer bruk tyngdekraften til å hjelpe fordøyelsen, spise mindre måltider og unngå triggere. Personer med sure oppstøt som ikke opplever lettelse etter å bruke hjemme rettsmidler eller over-the-counter medisiner bør vurdere å se en lege for å utelukke en mer alvorlig tilstand som hiatial brokk.

Gravity

Sitter eller står opp i minst 30 minutter etter å ha spist bruker tyngdekraften til å hjelpe mat opphold i magen. Vent med å ligge ned til minst en halv time etter å ha spist et måltid.

Små måltider

Spise mindre mengder mat kan hindre magen fra overfylling og produsere ekstra syre som trengs for å bryte ned store måltider.

Elevation

Babyer og voksne med syre reflux kan ha nytte av å ha hodet av sine madrasser forhøyet ved å sette inn en telefonkatalog mellom tre base og seng madrass. Dette vil bidra til å holde maten ned i magen.

Rap

Rap en baby mens han sitter opp i fanget ditt i stedet for over skulderen kan holde luft fra å bygge opp i babyens mage og redusere reflux.

Baking Soda

Ifølge Mayo Clinic, kan drikke natron blandet med vann gi midlertidig lindring for acid reflux. Men om denne metoden er mye, kan natron øke trykket og gass i magen og gjør tilbakeløp verre.

Cream of Tartar

Drikking kremen av tartar tilsettes vann kan nøytralisere magesyre og lindre den brennende følelsen forårsaket av acid reflux.

Diary

Stekt eller krydret mat, koffein, løk, hvitløk, mints og alkohol kan forverre acid reflux. Holde en matdagbok av hva som utløser reflux kan hjelpe folk unngå deres personlige triggere.