Digidexo.com

Urtemedisin for hetetokter

Urtemedisin for hetetokter


En plutselig rush av ubehagelig varme, sprer seg over en kvinnes kropp er en felles klage av kvinner som nærmer seg overgangsalderen, og så mange som 40 prosent av premenopausale kvinner har en eller flere episoder. En hot flash kan oppstå når som helst på dagen eller natten --- selv vekke en kvinne fra en dyp søvn; en tilstand som kalles nattesvette. Selv om naturmidler mangler omfattende Food and Drug Administration (FDA) testing, kan noen kvinner oppleve en reduksjon i hetetokter symptomer når du bruker dem.

Kjøling Urter

Ideen om å konsumere "cool" matvarer for å motvirke effektene av en varm flash er populært i alternativ medisin sirkler og i henhold til Association of Women for fremming av forskning og utdanning (AWARE), noen urter faller i denne kategorien, og kan være gunstig da lagt til dietten. Elder, chickweed og fiolett kan redusere alvorlighetsgraden av hetetokter.

Dong quai

I tester på dyr, dong quai forfremmet konjunktur avslapning av livmor og, vekselvis, livmor sammentrekninger. I tillegg kan den urt stabilisere blodårene, redusere forekomsten eller alvorlighetsgraden av hetetokter. Men hvis du er normalt hot-blooded, dong quai kan ikke tilby noen lettelse.

Svart cohosh

Lett tilgjengelig i helsekostbutikker, er klaseormedrue en mangeårig urtemedisin for hetetokter, dateres tilbake til tidlig amerikansk indianerstammer. OPPMERKSOM rapporter som klaseormedrue kan være en vellykket middel for hetetokter, men det råder kvinner som er gravide å konsultere sin lege før du tar urten.

Motherwort

En annen urt med potensiale å lette alvorlighetsgraden av hetetokter, motherwort, kan også redusere menopause-relaterte angst og søvnløshet. Tatt i skjr form, bør en kvinne bruker motherwort, med en hastighet på ca 20 dråper, opptil seks ganger per dag, i tre måneder for de beste resultatene.

Andre urte rettsmidler

Den kyske bær urten kan redusere hetetokter, med merkbare resultater vises etter to måneders bruk. Men kan kvinner bruke denne urten for opptil et år før det nærmer seg maksimal nytte. Lakris rot inneholder en mild steroid som kan regulere overflødig østrogen i en kvinnes kropp, og tilbyr henne litt lindring av hetetokter. I tillegg, timian eller basilikum essensielle oljer, de svært konsentrerte essenser av urter, kan lette problemet.