Digidexo.com

Hva gjør du for en klemt nerve

MayoClinic.com sier trykket forårsaker en klemt nerve "forstyrrer nerve funksjon, forårsaker smerte, prikking, nummenhet eller svakhet." En klemt nerve kan skje hvor som helst i kroppen. De med en klemt nerve normalt "med hvile og andre konservative behandlinger ... gjenopprette fra virkningene ... innen noen få dager eller uker." Men det kan være alvorlige nok til å kreve en lege besøk.

Rest

Avhengig av det berørte området, kan resten hjelpe mye. Hvis klemt nerve er i nakken eller skulderen, pass på at området er fullt støttet. Ikke komprimere området rundt klemt nerve da dette vil føre til ytterligere smerte.

Over the Counter Smertestillende midler

Over-the-counter smertestillende midler kan lette ubehag av den klemt nerve og la intern betennelse å redusere. Unngå muskel lettelse kremer med mentol eller varme fremkallende formler. Fordi du har å gjøre med en komprimert nerve, kan de kalde eller varme sensasjonen være mye mer akutt enn med muskelspenninger.

Andre Selv Treatment

Behandle klemt nerve selv ved å prøve å flytte det berørte området på måter som forårsaker smerte kan faktisk føre til mer skade enn godt. En klemt nerve er ikke det samme som en muskel belastning eller stivhet, det forbedrer ikke midlertidig med bruk. Et par selvbehandlingsteknikker som kan hjelpe er meditasjon, hydroterapi og andre avspenningsteknikker. I et spa eller badestamp, ikke plassere det såre området foran dysene, fordi dette kan føre til ytterligere smerte.

Doctor Tid

Hvis det har gått en uke eller mer, og din innsats hjemme ikke fungerer, er det på tide å gå til en lege. For nakke, rygg eller hofterelaterte nerveproblemer, bør en kiropraktor være din lege av valget. Men er din fastlege greit for andre områder av kroppen. Det er tider, ifølge MayoClinic.com, når det er for mye skade på området og kirurgi må gjøres for å lindre klemt nerve. Venter for lenge med å gå til en lege kan føre til nerveskader. Vær åpen for behandlingstilbud legen din tilbyr, men ikke vær redd for å søke en ny mening hvis du ikke er enig.