Digidexo.com

Grunner for et barn å se en nevrolog

Grunner for et barn å se en nevrolog


Barn kan bli henvist til en nevrolog ved en barnelege om de har noen problemer som involverer nervesystemet, som inkluderer hjernen, ryggmargen, muskler og nerver. Noen forhold som påvirker nervesystemet inkluderer epilepsi og anfall, hjernesvulster, nevromuskulære lidelser og autisme. Barne nevrologer diagnostisere, behandle og administrere symptomer hos nyfødte, småbarn og barn opp til 16 år, med et team av pediatriske spesialister eller andre primærlegene.

Epilepsi og Beslag

Epilepsi er en forstyrrelse i hjernen først og fremst preget av anfall. Det elektriske systemet i hjernen slår seg midlertidig under anfall. Epilepsi er vanligvis diagnostisert i løpet av barndommen; en nevrolog vil diagnostisere sykdommen via hjerneskanning og andre tester.

Ifølge Johns Hopkins Barnas Center i Baltimore, er årsaken til epilepsi ukjent og det er ingen forebygging. Imidlertid er nevrologer høyt utdannet til å diagnostisere anfall, som de ofte kan minimere eller eliminere gjennom medisinering, kosthold og en lege tilsyn. En nevrolog gir en individuell tilnærming med flere behandlingsalternativer.

Hjerne og ryggmarg tumors

Barn som lider med hjernen eller ryggmargen svulster er rettet til nevrologer for konkluderende tester og behandlingstilbud. Mange barns sykehus behandler hjernen eller ryggmargen svulster gjennom sine kreft sentre.

Nevrologer, pediatriske nevrokirurger, Nevro-onkologer og stråling onkologer arbeide sammen for å finne de mest effektive behandlinger for å sikre de høyeste nivåene av funksjon og livskvalitet for et barn.

Nevromuskulære sykdommer

Nevromuskulære lidelser påvirker nervene som kontrollerer frivillige musklene i områder som armer og ben. Nervesystemet og musklene ikke lenger kommunisere når nevronene bli usunn eller dø. Fordi musklene kan svekke eller avfall unna, er en nevrolog konsultert for å gi klinisk evaluering, diagnostisk testing, behandling og genetisk veiledning.

Nevromuskulære lidelser kan omfatte multippel sklerose, muskeldystrofi eller spinal muskelatrofi. Noen nevrologer er spesialister på diagnose og behandling av nevromuskulære lidelser hos barn, ungdom og unge voksne.

Autisme

Tegn på autisme kan omfatte problemer med sosial interaksjon, kommunikasjonsproblemer, problemer med å oppnå utviklingsnivå, og en tendens til å gjenta handlinger. Barn mistenkt for autisme bør henvises til nevrologer for tidlig diagnose slik at spesifikke ferdigheter kan læres.

Mange barns sykehus har autisme sentre som diagnostiserer av barn som har autistiske lidelser eller som er antatt å ha autisme. Nevrologi og utviklingsnevrovitenskap samarbeider med psykiatri, psykologi og utviklings pediatri å gjennomføre omfattende evaluering og diagnoser, og å danne planer for intervensjon og terapi.