Digidexo.com

Hvordan Trygg Bring Down en pjokk Temperatur

Hvordan Trygg Bring Down en pjokk Temperatur


Når en pjokk har feber, er det ikke nødvendigvis en indikasjon på noe alvorlig, opplyser Dr. William Sears på "Foreldre" nettsted. Mange feber skyldes forkjølelse eller virusinfeksjoner. Så lenge barnet ikke viser tegn til økende sykdom --- for eksempel manglende respons, problemer med å puste, gråt ved berøring eller flyttet, kramper eller smerter ved vannlatning --- kan du administrere behandling trygt få ned en pjokk temperatur uten å se en lege.

Hvordan Trygg Bring Down en pjokk Temperatur

•  Gi barnet ditt riktig dosering av Paracetamol eller Ibuprofen for sin alder og kroppsvekt. Sjekk dosering diagram på flasken.

Kle henne i lett, ikke-sammentrekkende bomull klær. At varmen å forlate kroppen hennes. Ikke dekk henne i tepper. En lett teppe er tillatt hvis hun ønsker det.

tilbyr vann eller juice for å holde ham hydrert. Limit aktivitet så mye som mulig for å holde sin temperaturen stiger.

Svamp barnet med lunkent vann --- 85 til 90 grader --- i 20 til 30 minutter hvis feberen overstiger 104 grader, og hun reagerer ikke Ibuprofen eller Paracetamol. Ring henne barnelege å råde ham til feberen.

Plasser en kald klut på baksiden av halsen hans. Det området fungerer som en naturlig termostat for kroppen, og den kjølige stoff bør senke temperaturen raskt.

Hint

  • Ikke gi barn med feber aspirin grunn av risikoen for Reyes syndrom --- en sjelden, men potensielt dødelig sykdom som påvirker leveren og hjernen.
  • Feber kan være det eneste symptomet for de første 24 timer av en sykdom.
  • Ring legen din dersom feberen varer mer enn 24 timer med ingen andre symptomer til stede.
  • Ring legen din dersom din pjokk har feber på 104 grader eller høyere selv med feber medisiner.
  • Ring legen din dersom din pjokk opplever feber i mer enn to dager.