Digidexo.com

Hjelp for barn med utviklings Forsinkelser i Mercer County, New Jersey

Hjelp for barn med utviklings Forsinkelser i Mercer County, New Jersey


For barn med utviklingsmessige forsinkelser, er tidlig intervensjon en viktig del av vellykket behandling. Statlige og lokale myndigheter har utviklet mange ressurser for utviklingshemmede forsinket barn og Mercer County, New Jersey er intet unntak. Programmer spenner fra vurdering og planlegging til økonomisk bistand og saksbehandling. Det er viktig å finne riktig diagnose og behandlingstilbud som er tilpasset de spesielle behovene til barnet ditt.

New Jersey Early Intervention System

The New Jersey Early Intervention System tilbyr tjenester for barn fra fødsel til tre år som viser tegn på utviklingsmessige forsinkelser. Programmet dekker alle fasetter av diagnose og behandling fra vurdering og intervensjon til familievern og helsetjenester. Tjenestene omfatter hjelpeteknologi, audiologi, pleie og ernæring, yrkesmessig og tale terapi, og sosialt arbeid. Kostnaden for tjenester varierer ut fra familiens størrelse og inntektsnivå. Bare de familiene som har inntekt nivå faller over 350% av den føderale fattigdomsgrensen forventes å bidra i NJEIS familien kostnadsandelen.

The Arc of New Jersey

The Arc of New Jersey fungerer mot fremme og beskyttelse av menneskerettighetene til de med utviklingshemming. Organisasjonen fokuserer på full inkludering av slike grupper i samfunnet. Deres Utdanning Advocacy Instituttet tilbyr bistand til skoler og familier som kjemper for å sikre at barn med nedsatt funksjonsevne har tilgang til like utdanningsmuligheter. Arc programmer har blitt utviklet for å fokusere på å forbedre livskvaliteten for familier som sliter med barn med utviklingshemming.

Mercer County Special Services Samfunn ressursgruppe

The Mercer County Special Services Samfunn Resource team gir tjenester og støtte ved forespørsel til utdanningsinstitusjoner og skolekretser. Individualiserte tjenester tilbys i både skole og hjem miljøer, og spenner fra kortsiktig intervensjon til langsiktig støtte. Programmet benytter fysiske og ergoterapeuter, tale og språk spesialister og spesialpedagoger. Evaluering og vurdering er tilgjengelig for barn fra alderen 30 måneder til 21 år.

Mercer County Special Child Health Services sak Management Unit

The Mercer County Special Child Health Services sak Management Unit forenkler koordinering av omfattende tjenester for barn berørt av utviklingsmessige forsinkelser. Saksbehandlere, sammen med familiemedlemmer, arbeide mot etablering av en pågående individuell service plan om barnets utdanning, sosiale, helsemessige og rehabiliterende behov. Tjenestene inkluderer en vurdering av behovene for tiden blir møtt, muligheter for oppfyllelsen av behov i dag ikke blir oppfylt og informasjon om valgbarhet for alternative fellesskapets ressurser.

Mercer County Department of Human Services Prosjekt Child Clinic Program

The Mercer County Department of Human Services Prosjekt Child Clinic Program gir førskole-alderen barn med tjenester for å fremme ferdigheter i de områdene av atferd, koordinasjon, motoriske ferdigheter, oppmerksomhet og tale. Klinikk og i hjemmet økter er tilgjengelig og små gruppeinnstillingene anbefales. Individualisert pensum brukes til å sikre en mest mulig fordelaktig anvendelse av terapi for hvert barn. Hver familie er ansvarlig for en nominell avgift ved registrering.