Digidexo.com

Gastric Cancer Treatment

Gastric Cancer Treatment


Gastric, eller magen, kreft rammet 21 500 amerikanere i 2008 mens utgir livene til 10.800 mer, ifølge National Cancer Institute. Det forekommer dobbelt så ofte hos menn og er mer vanlig hos de eldre enn 55. Som med alle kreft, er tidlig behandling nøkkelen for å overleve.

Betydning

Magekreft er vanligvis ikke diagnostisert før den har spredd, redusere suksess for behandling og overlevelse.

Funksjon

Magekreft generelt begynner i kjertelceller i mageslimhinnen, men kan også utvikle seg i det lymfatiske vev og magemuskler; Dette gjør det enkelt for kreften å spre seg til nærliggende organer og vev. Behandlingen brukes, avhenger av flere forhold: om kreften er isolert, der den har spredd seg, og hvilket stadium den er i.

Kirurgi

Kirurgen vil ikke bare fjerne det kreftsvulst i magen, men vil også fjerne noen av de ikke-kreftvev og lymfeknutene. Dette er for å sikre at kreften ikke vil spre seg i hele kroppen.

Kjemoterapi

Denne metoden bruker narkotika for å ødelegge kreftceller og er den viktigste behandlingsalternativ når en svulst er ubrukelige. Den kan også brukes i kombinasjon med stråling, eller brukes etter kirurgi hvis kreft er fortsatt til stede.

Stråling

Dette er en lokalisert fremgangsmåte for behandling av cancer, slik at det friske vevet som omgir kreften ikke er skadet. Den kan brukes i kombinasjon med kirurgi og kjemoterapi.

Palliativ Therapy

Denne behandling for magekreft brukes hovedsakelig i det siste stadium av sykdommen, når ingen annen form for behandling er ansett for å være effektive. Det gir komfort for pasienten i form av smerte, og i noen tilfeller, fôring rør, men det gjør ikke kurere kreft.