Digidexo.com

Flytende glukose Bytter

Flytende glukose Bytter


Skjelving, svetting og svakhet er vanlige symptomer for en person med diabetes opplever lavt blodsukkernivå. Hypoglykemi, eller blodsukker under 70 milligram per desiliter (mg / dl), kan resultere fra å ta for mye insulin eller muntlig medisiner, spiser for lite mat eller venter for lenge med å spise. Unn hypoglykemi umiddelbart etter spising 15 gram av en hurtigvirkende karbohydrat slik som flytende glukose. Glukosetabletter, frukt og godteri er andre mulige alternativer.

Tabletter

Glukose tabletter er et alternativ til væske glukose. Tabletter er lett å bære med deg når du er borte fra hjemmet. Doseringen er tydelig skrevet på produktets beholder slik at du vet det riktige beløpet å ta. Hypoglykemi kan svekke dømmekraften, så tabletter gjør det enkelt å ta riktig dosering. En typisk servering av tabletter er tre eller fire, men alltid sjekke produktets etikett for detaljer. Også, siden tabletter virker mer som medisiner, er de ikke en fristende matbit, noe som kan legge overflødige kalorier og føre til vektøkning.

Frukt og fruktjuice

En annen vanlig erstatning for flytende glukose er et glass fruktjuice eller et stykke frukt. Fruktose, i form av sukker som finnes i frukt, vil øke blodsukkeret langsommere enn glukose. For å få 15 gram karbohydrater, beløpet som vil heve blodsukker, 4 oz. eller 1/2 kopp juice og ca 1/2 kopp frukt er nødvendig. Det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvor mye frukt å konsumere, siden ulike typer har varierende mengder karbohydrater. Juice kan også variere, fordi noen juice har lagt sukker samt naturlig sukker fra frukten.

Candy

Hard Candy eller en candy bar kan også øke blodsukkernivået. Mest drops inneholder sukrose, som er halvparten glukose og fruktose halvdel. Candy vil ikke heve blodsukkernivået så raskt som ren glukose på grunn av dette sukker blanding. Hvis du velger en candy bar, vil du få mange ekstra kalorier på grunn av fettinnholdet. Fett også bremser fordøyelsen, som ytterligere vil redusere dens virkning på blodsukkeret. Hard candy er vanligvis fettfritt, men en porsjon kan være fire eller fem stykker, som kan ta lang tid å konsumere.