Digidexo.com

Slik Cure TinitusDet finnes ingen kur for tinnitus, som er ringing i ørene forårsaket av høye lyder. Men mange mennesker er i stand til å leve med hell med tinnitus over tid. Det finnes ulike strategier som kan fungere avhengig av personen. Behandlingen av tinnitus innebærer enten forbedret hørsel eller ekstra bakgrunnsstøy, som begge maskere øresus tinnitus.

Slik Cure Tinitus

beskytte hørselen på alle kostnader. Hvis hørsel avtar, vil tinnitus bli verre ved å bli høyere enn bakgrunnsstøy. Carry ørepropper til alle tider og bruke dem når det er nødvendig for å beskytte hørselen din.

Ikke komme inn i noen situasjon der det ikke er bakgrunnsstøy. Alltid har en TV eller radio på på svært lavt volum eller slå på en fan. Dersom tinnitus er blandet med bakgrunnsstøy, kan hjernen bli opplært til å ignorere tinnitus.

Hvis hørsel kan forbedres med et cochleaimplantat, installere det. De ekstra lyder fra forbedret hørsel hjelper maskere tinnitus ringing.

Unngå medisiner som kan forårsake tinnitus. En liste over legemidler som forårsaker tinnitus er tilgjengelig fra legens Desk Reference på PDR.net.

Etter maskering lyder for en stund, kan du prøve å slå av maskeringsstøy for å avgjøre om tinnitus er redusert eller borte midlertidig. Lettelsen varer vanligvis et par dager før maskering er nødvendig igjen.