Digidexo.com

Ernæring Konsulent Sertifisering

Ernæring Konsulent Sertifisering


Å bli en sertifisert ernæring konsulent er en pedagogisk prosess sentrert rundt kosthold, ernæring og kommunikasjon. Sertifisering klasser tilbys gjennom to av de største sertifiserings organisasjoner: Den amerikanske fitness Fagfolk og Associates (AFPA) og American Council on Exercise (ACE). De lærer sunn mat forbruk, hvordan mat valg kan påvirke hverdagen og hvordan du kan spise for maksimal helsefordeler.

Velvære

Den AFPA tilbyr en seks måneders selvstudium kurs som lærer detaljert informasjon om makromolekyler, vitaminer, alkohol, vektkontroll og internasjonale kosten retningslinjer. I tillegg er tung vekt på læring rådgivning ferdigheter. Klassen omfatter rådgivning ferdigheter, kosttilskudd vurdering, målsetting og bidrar til å gjøre atferdsendringer. Kursmateriell kan bestilles gjennom AFPA nettside. Det kostet $ 395,00, som i juli 2010, inkludert to lærebøker, fire CDer, en CD-ROM og en sertifisering eksamen. Et minimum 18 år er kvalifisert for sertifisering.

Sport

Den AFPA gir også sertifiseringer i sports ernæring rådgivning. Dette programmet er svært lik den ernæring og velvære sertifisering, men er spesifikk for de ernæringsmessige behovene til idrettsutøvere. Sports ernæring konsulenter lære de beste mat å konsumere før trening, kosttilskudd, elektrolyttbalansen og antioksidanter. Konsulent delen av klassen ligner på konsulent informasjon som AFPA ernæring og velvære konsulenter lære. Kursmateriell koster $ 370,00, inkludert to lærebøker, en DVD og en sertifisering eksamen. Forrige sertifisering i ernæring og velvære rådgivning er nødvendig.

Vektreduksjon

ACE tilbyr en livsstil og vektkontroll konsulent sertifisering. For å være kvalifisert til å fullføre denne selvstudium, er minimum 18 år kreves. Det er også nødvendig å være sertifisert i HLR / AED og enten være en sertifisert personlig trener eller har fått en bachelorgrad i en øvelse-relaterte felt. Livsstil og vekt konsulenter lære om de fysiologiske og biomekaniske aspekter av vekttap, i tillegg til metoder for sunn vektkontroll og ernæring rådgivning. Undervisningsmateriell er tilgjengelig gjennom ACE nettside; Prisene vil variere avhengig av kunnskapsnivå. Konsulenten eksamen må tas i en ACE-Proctored plassering; gebyret er $ 249,00.

Helse og Fitness

For å være kvalifisert til å ta ACE avanserte helse og fitness spesialist sertifisering kurs, er en minstealder på 18 igjen nødvendig. Dessuten er det nødvendig å også være enten en personlig trener eller har en bachelorgrad i øvelsen vitenskap og har løpende HLR / AED sertifiseringer. I tillegg må du ha minst 300 timer med erfaring innen design treningsprogrammer for både sunn og høy risiko. Dette kurset dekker temaer knyttet til ernæring og treningsteknikker for personer med helseproblemer, eldre og pre-og post-natal kvinner. Kostnadene og type læremateriell variere; eksamensavgift er $ 249,00 og må tas på en ACE-Proctored plassering.

Post-sertifisering

Mange jobbmuligheter finnes for alle som fullfører en ernæring konsulent sertifisering. Noen velger å sette opp sin egen web eller kontor-baserte konsulentselskaper, mens andre fortsette sin utdanning og bli registrerte kliniske ernæringsfysiologer. Treningsfasiliteter, for eksempel treningssentre eller sykehus rehabiliteringssentre, ansette konsulenter for å øke pasient bevissthet om sunne matvaner.