Digidexo.com

Tatovering og Hepatitt C

Tatovering og Hepatitt C


Hepatitt C er et farlig virus som infiserer leveren hos millioner av mennesker i USA. Usikre tatoveringsvirksomhet, inkludert deling av sprøyter, er ansvarlig for spredning av Hepatitt C, et problem som er spesielt vanlig i fengselspopulasjoner.

Dele Needles

Kjendis Pamela Anderson angivelig kontrakt hepatitt C ved å dele en tatovering nål med hennes tidligere ektemann, Tommy Lee. Ifølge David Salyer, i en juni 2002 artikkel for The Body ", gjenbruke tatovering nåler er som å dele IV narkotika sprøyter med fremmede."

Lisensiert utstyr

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, "det er lite bevis for at hepatitt C er spredt ved å få tatoveringer i lisensiert, kommersielle anlegg." En person er mer sannsynlig at kontrakten Hepatitt C få en tatovering i en uformell setting ved hjelp av ikke-sterile instrumenter.

Fengsel

Tatovering er en vanlig praksis i fengsel, hvor risikoen er mye større enn de som er involvert i kommersielle tatovering stuer. Mange fanger er uvitende om risikoen. Noen mener å bruke sitt eget utstyr eliminerer risikofaktorer.

Hepatitt C

Hepatitt C er en infeksjon forårsaket av et virus, spres gjennom infisert blod, som angriper leveren. Det er ansett å være en av de mest alvorlige hepatittvirus. Tidlige symptomer er milde og influensalignende. De fleste mennesker, derimot, viser ingen symptomer og bare finne ut at de har Hepatitt C når leverskade blir tydelig.