Digidexo.com

Hjemmelaget halsbrann Relief

Hjemmelaget halsbrann Relief


Halsbrann, ofte referert til som sure oppstøt eller GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), er en tilstand hvorved magesyren frigis inn i spiserøret og noen ganger i halsen. Symptomer kan inkludere svie, hoste, sår hals, problemer med å svelge, følelse av noe "stuck" i halsen, og til og med brystsmerter. Millioner av mennesker er avhengige av medisiner for å lindre sine symptomer på halsbrann. Men halsbrann symptomer ofte kan bli løst ved hjelp av hjemmelagde løsninger. Før du prøver disse hjemmelagde halsbrann rettsmidler, sjekk med din lege.

Papaya

Ifølge Health Journal på kropp og trening (se referanse 1), hvis du tar papaya før du spiser eller i kombinasjon med andre matvarer, kan du få lindring fra halsbrann. Payapa inneholder fordøyelsesenzymer som kan bidra til å forebygge fordøyelsesbesvær. Payapa kan bli funnet i fruktavdelingen av dagligvarebutikk. Alternativt kan Payapa tygge enzym tabletter finnes i vitamin deler av narkotika butikker og helsekostforretninger. Den ekstra fordelen av disse tablettene er at de smaker godt.

Spytt

Spyttet kan hjelpe til å lindre symptomene halsbrann, fordi det bader magen og spiserøret. For å stimulere spyttproduksjon, tygge tyggegummi ca 30 minutter etter å ha spist. Denne økningen i spytt kan bidra til å nøytralisere magesyre og er en annen halsbrann lettelse middel.

Hev hodet på senga

Heve hodet av sengen 6 til 9 inches er en annen hjemmelaget halsbrann rettsmiddel, spesielt hvis du lider av nighttime halsbrann. Du kan heve hodet av sengen ved å sette inn tre blokker under bena på hodet av sengen. Du kan også heve hodet ved hjelp av en kile som kan kjøpes på medisinsk-forsyne butikkene og på enkelte apotek. Kilen kan plasseres mellom boksen våren og madrass for komfort. Her vil tyngdekraften hjelpe til å holde magen syrer i magen der de hører hjemme.

Andre nyttige tips for halsbrann Relief

Ikke overspise. Det er mye bedre for halsbrann lidende å spise mindre måltider oftere. En full mage relakserer LES, som er den ventil som skiller fra magen i spiserøret. En avslappet LES fører til mer magesyre å krype opp i magen og spiserøret. Det er også viktig å ikke gå til sengs på full mage. Bestrebe seg på å spise minst to timer før du ligger nede, ideelt tre timer før. Unngå mat som sjokolade, koffein, kaffe, sitrus mat og drikke, tomater, og fettrike matvarer som kan være triggere for halsbrann. Ha på deg løstsittende klær som ikke innsnevrer LES muskelen. Ikke røyk, som røyking svekker LES muskelen. Til slutt, hvis du er overvektig, strever for å få vekten ned i sunn rekkevidde. Overvekt, spesielt rundt midsection, legger press på mageområdet og forårsaker magesyre å stige.