Digidexo.com

Foods som Fight Against Acne

Foods som Fight Against Acne


Akne kan være skjemmende og til og med smertefull i noen tilfeller. Akne er forårsaket når porene i huden bli blokkert, og bakterier vokser under huden under blokkeringen. Dette kan vise seg som enten hudormer eller white på overflaten av huden. Betent acne vises i form av røde kviser, og noen ganger hvite pustler danne rett under huden. Visse matvarer kan bidra til å redusere forekomsten av akne, og noen akne lider søke kosttilskudd rettsmidler for tilstanden.

Milk Thistle

Milk Thistle er en urt som renser leveren og galleblæren. Acne Solutions sier at melk tistel kan kurere hudlidelser, og at den beste måten å ta det er i form av en flytende ekstrakt. The University of Maryland bekrefter at vitenskapelige studier har vist at melk tistel inneholder silymarin som beskytter leveren og kan også hjelpe leveren til å danne nye celler når den er skadet. Silymarin er en anti-inflammatorisk, som også kan hjelpe med betent acne. The University of Maryland gjør forsiktighet at når testet på mennesker, resultatene av å bruke melk tistel er ikke avgjørende.

Mandler

Natural acne kontroll sier at mandler er en bevist akne kur. Vitamin B og E finnes i mandler, og disse vitaminer er bra for huden glød. Mandler er flinke til å beskytte mot infeksjoner og har kolesterolsenkende egenskaper. Dette betyr at de kan bidra til å bekjempe akne, fordi acne er forårsaket av en bakteriell infeksjon. Natural acne kontroll sier også at du bør spise en håndfull mandler hver dag --- men ikke mer --- og du vil gradvis merke resultater som akne begynner å falme.

Fett

Noen fett er gunstig for helsen på måter som kan hjelpe bekjempe akne. Fett som finnes i valnøtter, lys ost, avokado og olivenolje brukes av kroppen for å holde huden fuktig fra innsiden. Natural acne kontroll sier at disse fett også hjelpe kroppen din til å absorbere vitaminer som finnes i andre matvarer. Fuktet hud er mindre utsatt for akne enn tørr hud fordi fuktig, eller hydrert, kaster huden de døde cellene som tetter porene og forårsake akne.

Mat rik på sink og vitamin A

Mat som inneholder sink og vitamin A er kjent for å bekjempe akne. Bli Gorgeous anbefaler at du spiser mat som inneholder sink og vitamin A heller enn å ta kosttilskudd. Mat rik på sink og vitamin A blant annet vannmelon, spinat, grapefrukt, gulrot, avokado, appelsin, gresskar og brokkoli. Natural Supplements Health Guide, mens fremme sink i kampen mot akne, sier at bare 30 til 40 prosent av sink finnes i naturlige matvarer blir absorbert av kroppen, og anbefaler at du bruker sink kapsler eller tabletter.