Digidexo.com

Lindring av smerte i Periodontal Tissue

Gum smerter kan være svært ubehagelig. Hevelse, blødning, sårhet og kløe i tannkjøttet, eller periodontal vev, er alle symptomer på periodontal sykdom. Dette skjer på grunn av dårlig munnhygiene i barndommen, men symptomene vanligvis vises i løpet av de voksne år. Periodontal sykdom, også kalt tannkjøttsykdom, kan også forekomme bare på grunn av dårlig hygiene i voksen alder. Dette kan forebygges sykdom, men hvis de kjente forebyggende metoder ikke benyttes, periodontal sykdom lider er vanligvis desperat å finne lindring av smerter i periodontal vev.

Self-Forvaltning av Periodontal Pain

Hvis en person har symptomer på periodontal sykdom, det finnes behandlinger som vil gi innledende smertelindring. Tanntråd på regelmessig basis kan faktisk bidra til å styrke tannkjøttet; dette hjelper smertene å avta. Pusse tennene med en av desensibiliserende tannkremer på markedet vil bidra til å lindre smerten under børsting. Ved hjelp av en over disk smertestillende kan redusere tyggis smerte betydelig. Hvis ingen av disse alternativene redusere smerte, blir nødvendig et besøk til tannlegen. For smerte som er noe mindre, kan en tannlege foreskrive smertestillende medikamenter eller en muntlig skyll som bidrar til å redusere ubehag.

I-Office Behandling for Pain

Noen ganger kan smertene periodontal sykdom blir så betydelig at en tannlege intervensjon er nødvendig. Hvis sykdommen er i en tidlig fase, kan en tannlege behandling redusere smerte og kurere sykdommen. Tannlegen gjør dette med en behandling som kalles skalering og rot høvling, som lukker de "lommer" i tannkjøttet forårsaker periodontal vev smerte. Av og til må tannlegen for å sette et medikament i en lomme etter skalering og høvling prosedyre for å ytterligere å redusere vanlig.

Kirurgiske prosedyrer for Pain

I visse tilfeller er skalering og rot plan ikke tilstrekkelig til å behandle periodontal sykdom, og pasientene fortsatt lider av smerte. Med slike pasienter, er kirurgi nødvendig. Under operasjonen, vil en tannlege faktisk fjerne vev som er hovne og forårsaker smerte. Ved å fjerne vev, er tartar fjernet og røttene er reparert slik at skadede tannkjøttet kan ordentlig feste igjen. I tillegg er det noen ganger nødvendig for tannlegen å gjennomføre en prosedyre som bidrar til å reparere bein som ble påvirket av periodontal sykdom. Mens denne operasjonen er gjort for å minimere smerte over lang sikt, vil det være smerte som oppstår i periodontal vev etter operasjonen. Tannlegen vil trolig gi medisiner og en munn skyll for å minimere smerten etter operasjonen.

Oppsummering

Periodontal sykdom er en meget vanlig tilstand hos voksne over hele verden. Mens en forebygges sykdom så vel som en mulig å behandle en, er smerte i periodontale vev som følger sykdommen svært ubehagelig. Når du er i de mindre stadier av sykdommen, det finnes behandlinger som kan gjøres hjemme for å redusere smerte. Imidlertid vil true smertelindring komme fra i-kontoret behandlinger av en tannlege eller kjevekirurg, som kan til slutt kurere sykdommen.