Digidexo.com

Hvordan hjelpe en Fetus Gain Vekt

Som en gravid mor, trenger du ikke ønsker å møte muligheten for fosteret ikke få vekten riktig. Siden vi ikke kan kontrollere alt, er det fornuftig å fokusere på de faktorene som vi kan påvirke, for eksempel mors kosthold, livsstil og velvære. Gjøre små og noen ganger store endringer i kosthold og vaner kan ha en stor effekt på barnet, noe som resulterer i en sunnere utfall for dere begge.

Bruksanvisning

Diett

•  Spis rikelig med protein, karbohydrater og ferske matvarer fra jorden. En diett balansert i ulike næringsstoffer kombinert med gradvis, konsekvent vektøkning holder både deg og babyen din sunn. Ta med mat som egg, kjøtt, grønnsaker, frukt, sunt fett, nøtter, belgfrukter og melkeprodukter for å spise en diett rik på mange næringsstoffer.

spise for å tilfredsstille sult og tørst. Hver mor trenger å spise en annen mengde kalorier for å holde liv i hennes kropp og hennes baby under graviditet. Spis mat som du liker som gir deg energi og hjelpe fordøyelsen mens du drikker rikelig med vann.

Du må ikke prøve å gå ned i vekt eller begrense vekten din. Graviditet er generelt ikke en tid for å gå ned i vekt. Hvis du spiser en næringsrik diett og trener, er vektøkning ikke en bekymring. Alt du spiser går til fosteret, og dette er det samme for de gangene du ikke spiser. Babyen trenger å spise regelmessig.

Ta kontakt med en helsepersonell for å diskutere kosttilskudd. Hvis du synes det er vanskelig å spise nok kan du dra nytte av en balansert ernæringsmessig supplement.

Livsstil

Slutte å røyke. Lav fødselsvekt er assosiert med røyking i noe beløp, og kan medføre ekstra komplikasjoner. Rådføre seg med noen som har sluttet eller kan støtte deg mens slutte. Støtt deg med positive uttalelser eller affirmasjoner og en sunn belønning for å ta vare på deg selv og babyen din.

Tilbring tid avslappende hverdag. Tiden du bruker på å hvile er verdifull for påfyll av kropp og baby. Stress kan føre til at du føler at du ikke er sulten så motvirke den med aktiviteter eller ned tiden som bringer deg tilbake til å balansere. Noen ideer du kan nyte legger ned mens du lytter til dempet musikk, meditasjon, strikke, sy, et varmt bad, eller en rolig tur utenfor.

Velg en øvelse du liker, og innlemme det i hverdagen. Lett trening bidrar til en følelse av velvære som kan hjelpe deg i å spise godt og gjøre andre sunne livsstilsvalg. Du er også trener for maraton på arbeidskraft. Gjør det meste av rengjøring og vakuum med kraft, danse med litt musikk, jogge eller gå raskt med hunden, ta trappene, eller prøve en ny øvelse som yoga, tai chi eller pilates.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med helsepersonell for å finne ut dine fosteret 'vektøkning og søke en ny mening hvis du stiller spørsmål ved resultatene.