Digidexo.com

Har Isagenix Cleanse fungerer?

Har Isagenix Cleanse fungerer?


Isagenix er en multilevel marketing produkt med en forbløffende hastighet på suksess i form av markedsinntekter. Sine produkter er fremmet av mange leger og klienter som en måte å opprettholde optimal helse, levende energi og idealvekt ved å eliminere kroppslige giftstoffer.

Isagenix Suksess Historier

De fleste brukere av dette produktet drikke en spesielt formulert shake en gang (eller to ganger) en dag i stedet for et måltid. I tillegg drikker de to 2-oz. porsjoner av en rensende tonic. Isagenix fremmer en eller flere "rensende" dager i måneden, hvor kunden øker rensende tonic og spiser flere konkrete snacks hele dagen. Uttalelser fra kunder, leger og andre fagfolk hevder at Isagenix fungerer. Nettstedet har mange fantastiske historier om vekttap, kronisk sykdom kurer og generelle vitalitet.

For andre, Ingen resultater

Det viktigste forbeholdet om Isagenix er altså ikke har godkjennelse av US Food and Drug Administration, som betyr at det ikke er noen kvalitetskontroller, forskrifter eller forglemmelse. Som med de fleste produkter av denne typen, vil et cruise på Internett skru opp klienter som mislikte produktet, hevdet det hadde ingen effekt, og appellerer ikke i smak og tekstur. En påpekte at mens Isagenix kan hjelpe noen mennesker til å kaste pounds og få ekstra energi, det samme kan oppnås ved å holde seg til et program for trening, unngå giftige husholdningsprodukter, drikker renset vann, spise økologiske grønnsaker --- og dermed spare penger.

Sammendrag: Fordeler og ulemper

Den overveldende antall brukere sier at Isagenix har forandret deres liv. Produktet smaker velig stor og får raske resultater for de som prøver å gå ned i vekt. Mange leger som støtter produktet hevder det har hjulpet pasienter med undertrykt immunsystem og kroniske tilstander som fibromyalgi. Men det har to negative punkter: dens mangel på FDA-godkjenning og regning. Isagenix er, tross alt, en multilevel markedsføring produkt som har gjort mange high-level "kollegaer" velstående. Det er ikke tilgjengelig i butikkene, og kan ikke bestilles direkte med unntak av en Isagenix "advokatfullmektig".