Digidexo.com

Red Poppy Herbal Bruker

Red Poppy Herbal Bruker


Red valmue (Papaver rhoeas) vokser i hele Nord-Amerika og det europeiske fastlandet, blomstrende mai til oktober. Den strålende scarlet blomster kan være 2 inches eller større i diameter, men selve anlegget kan nå 30 inches i høyden. Også kjent som Flandern poppy, har den røde valmue mange lignende attributter til opiumsvalmuen og medisinsk kan brukes til å behandle mange av de samme problemene.

Søvnløshet

Rød valmue inneholder lignende alkaloider til opiumsvalmuen, men mildere versjoner. Ifølge Colorado State University, inneholder rød valmue alkaloid rhoeadine, et stoff anerkjent i flere andre valmuearter og kjent for å være et mildt beroligende. Likeledes inneholder rødt valmue også papaverin, et alkaloid som, i henhold til Purdue University, fungerer på samme måte som morfin. Til å behandle søvnløshet med rød valmue, kan et skjær benyttes. Ta to ml rød valmue tre ganger i kveld før sengetid.

Hoste suppressant

Den folkemedisinen i flere kulturer har rød valmue som nyttig for å undertrykke hoste og hjelpe astma. En case-studie fra Universitetet i Istanbul i 2007, noe som spores bruk av mer enn 100 urter som brukes av tyrkiske folk, fant at rød valmue ble ofte ansatt for hoste. En annen studie publisert av University of Hawaii funnet de samme resultatene i den sørlige regionen Campania, Italia. Ingen studier har blitt gjennomført for å konkludere med hvorfor rød valmue kan undertrykke hoste. Den vanligste formen for å ta rød valmue som en hoste suppressant er som en sterk te tre ganger daglig. Bland to teskjeer av tørkede blomster og frø per hver kopp kokende vann, la det bratt i 15 minutter.

Angst og stress

På grunn av mildere handling av alkaloider rød valmue inneholder, er denne urten noen ganger brukt som et beroligende middel for folk som lider av nervøs irritabilitet, angst og stress. Michael Tierra, i sin bok "The Way of Herbs," anbefaler rød valmue som en behandling for disse forholdene. Red poppy kan tas enten som en te eller tinktur hele dagen. Ingen studier har bevist eller motbevist sine lang- eller kortvarige effekter og effekt.